Za Netflix trzeba płacić, żeby oglądaćWitam
Tu jest potrzebna wasza pomoc, jak zalogować się do Netflix'a?
W przypadku logowania do Spotify było do wyboru logowanie za pomocą własnego loginu i hasła lub za pomocą konta Tesli - wybrałem konto Tesli i muzyka działa.
W przypadku Netflix'a jak należy postąpić?
ThM
Za Spotify też trzeba płacić a mimo to działa.Za Netflix trzeba płacić, żeby oglądaćMusisz mieć konto.
Spotify ma wersję darmową - zakładasz konto i działa ale lecą reklamy.Za Spotify też trzeba płacić a mimo to działa.
Czyli rozumiem że należy wprowadzić swoje dane logowania! Dzięki
ThM
Akurat w przypadku Spotify jak masz łączność premium to masz konto Spotify Tesli premium bez reklam i dodatkowych opłat a w Netfliksie już nieSpotify ma wersję darmową - zakładasz konto i działa ale lecą reklamy.
Netflix nie ma wersji darmowej.
To jest konto "pseudo premium" - niby bez reklam, ale działa tylko w aucie. Warto o tym pamiętać/wspomnieć.Akurat w przypadku Spotify jak masz łączność premium to masz konto Spotify Tesli premium bez reklam i dodatkowych opłat a w Netfliksie już nie![]()
To ciekawe, u mnie wyświetla że tesla - przeglądarka. Może dlatego, że było pod WiFi?No i ciekawostka - mi logując się w Tesli Netflix wykazał logowanie w Amsterdamie (auto było w Polsce) bo pewnie tam jest wydana karta SIM. Mam nadzieję że kiedyś nie bezie krzyczał że Warszawa i Amsterdam to nie to samo gospodarstwo domowe.