K
Konto_usunięte_2021-03-29
Gość
- Nie ma już regulacji odzyskiwania energii przy hamowaniu
- Nie ma do kupienia w LR opcji boost. Tylko FSD lub pół-FSD
U mnie Boost w LR jest dostępna. Soft 2021.4.6. Mam wykupiony ulepszony autopilot.Nie pytajcie mnie która wersja softu, bo nie siedzę tam teraz, a zdaje się że w nocy pójdzie i tak jakiś upgrade. #1 nie żałuję, i tak bym nie zmieniał. #2 szkoda.
- Nie ma już regulacji odzyskiwania energii przy hamowaniu
- Nie ma do kupienia w LR opcji boost. Tylko FSD lub pół-FSD
@Bronek Nie ma opcji hamowania regeneracyjnego. Usunęli i po prostu zawsze odzyskuje (chociaż mam wrażenie że w trybie chill jakby bardziej). No i gratuluję dożywotniego premium.??? rekuperacja jest
Napisz moze za jakis czas , jak dziala wg Ciebie ten ulepszony APU mnie Boost w LR jest dostępna. Soft 2021.4.6. Mam wykupiony ulepszony autopilot.
ja w pewnym sensie mam ulepszony AP od 18 miesięcy. bo z komputerem 2,5 mam to co jest w EAP a nic co jest w FSDNapisz moze za jakis czas , jak dziala wg Ciebie ten ulepszony AP
ja jeszcze na etapie że aktywny tempomat tylko na autostradzie bo lubie jeżdzić tym autem więc wszystko poza summonem to niepotrzebna zabawkaTe światełka, zatrzymywanie na skrzyżowaniach itp, to raczej zabawa jak praktyczne rozwiązanie . Raz, że nie działa wszędzie, dwa żę światła mamy tak powieszone różnie czasem iż ich nie widzi . A do tego bardziej wymaga uwagi niż normalna jazda.
Cieszy,że jest lecz to jeszce nie ten etap aby było praktyczne. .
Cała przyjemność to jazda na dłuższych dystansach i tu by sie przydało tzw FSD całą gebą