Panie, mnie orginalne Pilotsporty wytrzymały jeden sezonNo to jeszcze pytanie pomocnicze do właścicieli TM3LR 2022 z oponami Pilot Sport 4 18" :
jaki macie przebieg ( na letnich ) i głębokość bieżnika wg. suwmiarki cyfrowej ?
Hmm, to ciekawe, ja wprawdzie radość z jazdy dawkuję dość wstrzemięźliwie, ale moje prognozy mówią o 12-14 kkmPanie, mnie orginalne Pilotsporty wytrzymały jeden sezon... wyprawa po EU jakes 11tys km plus krecenie sie wokół komina i radość z jazdy tam gdzie sie da, i cyk bieżnika nie ma. Jak w lutym odebrałem tak już w październiku ślizgałem się na mokrej nawieżchni. Tak więc tego.
![]()
Wygląda na bardzo dobry wynik, a jak u Ciebie z radością z jazdy ?U mnie 4 mm przód i tył w TM3 LR 2022 po 37 000 km
Jeżdżę głównie na chill, bo wziąłem boosta za punkty i to jest już przesada z tym przyspieszeniemWygląda na bardzo dobry wynik, a jak u Ciebie z radością z jazdy ?
Dzięki, jest nadziejaJa chce tylko powiedzieć że zrobiłem 11ty km po Europie na autostradzie przy 30-45C, te opony po prostu wyparowały, a też i bardzo cieszyłem się z jazdy. Mój drugi zestaw letnich Hankooków, na którym robie już drugi sezon na bank ma juz jakies 30k km i juz lepiej sobie radzi.
Polecam tu drążyć temat: https://forum.elektrowoz.pl/threads/opony-bez-homologacji-tesli-a-gwarancja.3218/Drążę właśnie czy do zachowania gwarancji trzeba mieć jakieś konkretne, homologowane przez Teslę opony ??