lorence
Zadomawiam się
To twoje auto ? wrzuć liste dokupionych rzeczy
interesuje mnie najbardziej ta nakładka ala skóra z tyły przy progach, moja córka zawsze z tego wyskakuje jak wychodzi z auta
Last edited:
To twoje auto ? wrzuć liste dokupionych rzeczy
Ja mam taki zestaw skór:To twoje auto ? wrzuć liste dokupionych rzeczy
interesuje mnie najbardziej ta nakładka ala skóra z tyły przy progach, moja córka zawsze z tego wyskakuje jak wychodzi z auta![]()
E nie, w lutym tego roku kupiłem Karoq-a bo żona chciałaTo twoje auto ? wrzuć liste dokupionych rzeczy
interesuje mnie najbardziej ta nakładka ala skóra z tyły przy progach, moja córka zawsze z tego wyskakuje jak wychodzi z auta![]()
Rezaw Plast ?Czy ktoś poleca jakieś inne dywaniki niż te od EVA? Mi totalnie nie podchodzi wygląd. Wystarczą takie ze zwykłej gumy, aby tylko były dopasowane i nie był powywijane.
ja mam te:Czy ktoś poleca jakieś inne dywaniki niż te od EVA? Mi totalnie nie podchodzi wygląd. Wystarczą takie ze zwykłej gumy, aby tylko były dopasowane i nie były powywijane.
Podrzucisz foto jak to wygląda w rzeczywistości?
Kurde wczoraj rozmawiałem z tesla. Możesz mi wysłać screen z swoją rozmowa.Oczywiście, że oferujeOd wczoraj mam hak. Koszt z montażem 3650 zł - zamówione przez apkę Tesli.