Tesla Model 3 Highland akcesoria

piotrpo

Pionier e-mobilności
Hej, nie wiem czy o tym pisaliście. Przyznaje się bez bicia że nie miałem czasu wszystkiego przeczytać. Zaczynam zgłębiać alternatywny tag nfc który mógłby zastąpić kartę kluczyk. Dajcie proszę znać jeśli znaleźliście coś ciekawego poza wszechobecnymi pierścionkami lub bransoletkami. Mam przeczucie że da się zrobić to samodzielnie.
Robiłem jakieś rozpoznanie i będzie ciężko. Trochę spekulacje, ale wygląda to na taki bardziej skomplikowany tag. Komunikacja na 100% jest po NFC, ale to trochę tak, jak gdybyś próbował zreplikować kartę kredytową (w sensie warstwy elektronicznej). Nie da się, a w każdym razie ja nie znalazłem sposobu. Wg. mnie chińczycy również, bo już by sprzedawali na ali karty za 1/10 ceny, a sprzedają te gadżety z odzyskaną z oryginalnych kart elektroniką.

inter

Pionier e-mobilności

wiktor

Posiadacz elektryka
Last edited:

wiktor

Posiadacz elektryka
pojawiły się ciekawe centralne dekielki (nie całe kołpaki jak poprzednio) na fabryczne felgi 18" (nie zamawiałem jeszcze)

Ab1cec8c8bc9548e6bd819ad0555e0599G.jpg
strasznie to wygląda

lorence

Zadomawiam się
ori felgi 18 tesli wyglądają ładnie ale... niestety wzór został tak stworzony żeby ramiona wchodziły lekko do środka zostawiając miejsce na rant dla kołpaka, niestety przez ten zabieg wyglądają na mniejsze niż są w rzeczywistości...
Kołpaki za to wyglądają na większe ale za to wzór gorszy :D jak żyć ? :D
ja zostaje przy kołpakach, pomaluje tylko znaczki tesli a za jakiś czas wpadną 19"