Robiłem jakieś rozpoznanie i będzie ciężko. Trochę spekulacje, ale wygląda to na taki bardziej skomplikowany tag. Komunikacja na 100% jest po NFC, ale to trochę tak, jak gdybyś próbował zreplikować kartę kredytową (w sensie warstwy elektronicznej). Nie da się, a w każdym razie ja nie znalazłem sposobu. Wg. mnie chińczycy również, bo już by sprzedawali na ali karty za 1/10 ceny, a sprzedają te gadżety z odzyskaną z oryginalnych kart elektroniką.Hej, nie wiem czy o tym pisaliście. Przyznaje się bez bicia że nie miałem czasu wszystkiego przeczytać. Zaczynam zgłębiać alternatywny tag nfc który mógłby zastąpić kartę kluczyk. Dajcie proszę znać jeśli znaleźliście coś ciekawego poza wszechobecnymi pierścionkami lub bransoletkami. Mam przeczucie że da się zrobić to samodzielnie.
Ja okleiłem full front +ceramika na resztę auta za ok 8 tys. Całość w PPF wyceniona była a ok 12-14 tys. (Wrocław)Powitać
Ktoś podchodził do tematu oklejania całego auta PPF? Jak to kwotowo w waszych lokalizacjach wychodzi?
strasznie to wyglądapojawiły się ciekawe centralne dekielki (nie całe kołpaki jak poprzednio) na fabryczne felgi 18" (nie zamawiałem jeszcze)
![]()
10.06€ 42% OFF|Futope 4 szt. Pokrywa środka ABS Hub do Tesla Model 3 góralski 2023 2024 ozdobny pokrowiec akcesoria do modyfikacji| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
![]()
też nie fajne