Ja kupiłem troszkę inną, taką prostą dł. 30-40cm, do podklejenia w środku bagażnika. Ale taka też byłaby ok. Jeszcze pokombinuję, może się uda. Jednak dwa razy płacić za to samo troszkę mnie męczyNa ali były listwy (taśma) do Highlanda.
Ja kupiłem troszkę inną, taką prostą dł. 30-40cm, do podklejenia w środku bagażnika. Ale taka też byłaby ok. Jeszcze pokombinuję, może się uda. Jednak dwa razy płacić za to samo troszkę mnie męczyNa ali były listwy (taśma) do Highlanda.
Raczej jak bawiłem się multimetrem to musiałem jakoś zwarcie zrobić. Nie wiem już sam. Ale po czasie, tak jak inni pisali, lampka zapaliła się ponownie. Więc na razie wróciło do stanu pierwotnego.Obstawiam, że wygiąłeś pin w lampeczce.
Tam są elektroniczne "bezpieczniki".Raczej jak bawiłem się multimetrem to musiałem jakoś zwarcie zrobić. Nie wiem już sam. Ale po czasie, tak jak inni pisali, lampka zapaliła się ponownie. Więc na razie wróciło do stanu pierwotnego.
Niestety na forum nie da się wyszukiwać frazy 3 literowej, więc proponuję skorzystać z Google:Powitać
Ktoś podchodził do tematu oklejania całego auta PPF? Jak to kwotowo w waszych lokalizacjach wychodzi?
Dotarlem do konca i nie znalazłem odpowiedzi... ja kupiłem - proszę link:Kupował ktoś z Was może dodatkową kratkę do nawiewu pod maską i może sprawdzoną do HL polecić ? 😉
View attachment 16431
byłoMam i działa
A możesz podesłać linka?Ktoś sprawdzał, czy ma bezpbarwna folie naklejoną z tyłu na nadkolu?
Ja akurat kupiłem na ali z 3 miesiącu temu. I u mnie nie ma, więc nakleję.
View attachment 16621