Suc Rumia

piotrpo

Pionier e-mobilności
Ciekawe czy Tesla ma plan odpalić te wszystkie nowe lokalizacje jednocześnie ?
Myślę, że co mieli do zrobienia, to zrobili. Czekają na prąd, odbiór i co tam jeszcze jest potrzebne do działania. Nie sądzę, żeby mieli "plan", albo żeby gotowa do odpalenia ładowarka czekała na cokolwiek. Będzie jak będzie (wkurzające, ale prawdziwe).

Za miesiąc będę w okolicy i bardzo by mi się przydał ten SuC
W okolicy masz trochę alternatywnych ładowarek. Zaczynając od 80kW 50m dalej na tym samym parkingu, po bodajże 170kW GW (ale chyba partnerskie) koło salonu Volvo w Gdyni, kilka kilometrów bliżej od końca obwodnicy trójmiasta. Przy samej obwodnicy też jest kilka GW o różnych mocach.

TomRS

Pionier e-mobilności
W okolicy masz trochę alternatywnych ładowarek. Zaczynając od 80kW 50m dalej na tym samym parkingu, po bodajże 170kW GW (ale chyba partnerskie) koło salonu Volvo w Gdyni, kilka kilometrów bliżej od końca obwodnicy trójmiasta. Przy samej obwodnicy też jest kilka GW o różnych mocach.
Wiem, ale mam też ponad 15 tys km darmowych ładowań na SuC ktore chętnie bym wykorzystał, ale nie mam za bardzo gdzie. A jadę do Prusewa, tam jest czarna dziura z ładowaniami, nawet słupki AC są dosyć rzadkie w tej okolicy. Będę tam tydzień, uzywając auta codziennie po kilka/kilkanaście km, więc chętnie naładowałbym się na zapas, żeby nie sterczeć przy jakimś słupku, czy nabijać kabzę GreenWay

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Tutaj Tesla Europe: dołożymy wszelkich starań aby na pana przyjazd stacje ładowania Tesla Supercharger były już aktywne. Przepraszamy za niedogodności.