Tesla model Y, dostawy II kwartał 2024

daniel

Señor Meme Officer
Ps. 2. Ja nie piszę, że Tesla robi dobrze - ja piszę co robić, żeby się mniej denerwować. Tesla oczywiście robi źle i te ich odbiory są do dupy ale podstawowym narzędziem żeby nas to nie zamęczyło jest wpłacanie jakichkolwiek pieniędzy dopiero na sam koniec, bo niestety zwłaszcza przy leasingach jesteśmy jednak przedsiębiorcami, a nie konsumentami i przez to można się tylko sądzić jeśli coś nam się nie podoba.
No tak jakby piszesz, bo wina faceta, że się denerwuje, bo dotrzymał swojej części umowy i zapłacił fakturę, bo nie przeczytał instrukcji od obcego faceta na pewnym niszowym forum o samochodach elektrycznych.
Podmień w postach Tesla na Volkswagen i zobaczysz to jak to wygląda dla zwykłego człowieka.

Michal

Moderator
Napisałem w tym temacie jeden post, gdzie użyłem nazwy "Tesla":
Bo portale to spod siebie zjedzą żeby tylko źle napisać o elektrykach... bo to się klika
Szczególnie niektóre portale.
Jak już skończysz tą przygodę i jednak Ci się zacznie auto podobać to możesz napisać które były takie chętne żeby obsmarowywać Teslę

Gdybym napisał to samo o VW, to wyglądałoby na to, że zwariowałem, bo media wchodzą w tyłek VW :p

Raf24

Fachowiec
Kwiatków ciąg dalszy -
W piątek przyjechałem po demówkę ( LR- trochę wam zazdroszczę tego 2,9 do 100 dla zabawy ) na tydzień albo dłużej . Do czasu jak ściągną Moje tym razem ze Szwecji ;) ( poprzednio Hiszpania i Włochy /!? ) tak że kłamstwo goni kłamstwo .
Dzisiaj rano telefon - Auto jest można odebrać .
Ktoś coś ?? , komentarz ? .Przepływ informacji ? ,po to dymałem PKP z Nowego Tomyśla do Katowic w piątek żeby w poniedziałek jechać ponownie na odbiór ?!? .
Bareja wiecznie żywy .

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Weź czujnik pomiaru grubości lakieru.

KrzysztofFly

Moderator
Kwiatków ciąg dalszy -
W piątek przyjechałem po demówkę ( LR- trochę wam zazdroszczę tego 2,9 do 100 dla zabawy ) na tydzień albo dłużej . Do czasu jak ściągną Moje tym razem ze Szwecji ;) ( poprzednio Hiszpania i Włochy /!? ) tak że kłamstwo goni kłamstwo .
Ktoś coś ?? , komentarz ? .Przepływ informacji ? ,po to dymałem PKP z Nowego Tomyśla do Katowic w piątek żeby w poniedziałek jechać ponownie na odbiór ?!? .
Bareja wiecznie żywy .
Niech Ci wyślą najpierw zdjęcie, że faktycznie stoi na placu ;) do tego kolejne z numerem VIN chociażby tym z szyby, abyś się upewnił, że to faktycznie Twoja sztuka ;). No chyba, że ktoś z Katowic, kto ma blisko Ci sprawdzi czy taka sztuka tam faktycznie stoi. No i najważniejsze, walcz o rekompensatę, darmowy SuC na 5kkm lub chociaż jakiś lepszy Autopilot ;). niech dadzą.

jazon

Zadomawiam się
Kwiatków ciąg dalszy -
Bareja wiecznie żywy .
Ale ta lora nabiła kilometrów żeby T do Ciebie trafiła. Ekologia poszła się paść, setki litrów ropy przepalone 😁

Raf24

Fachowiec
Tesla wysłała mi zdjęcie na potwierdzenie że logistyka robi co może żeby dostarczyć mi auto ;) . Moje jest na samej górze .
Zdjęcie zrobiono 5 sec przed wjazdem pod most ;)
Jutro jadę po odbiór , tym razem po wersję made in Sweden .

Attachments

• 435861945_439152228591262_2203101087610953863_n.jpg
    435861945_439152228591262_2203101087610953863_n.jpg
    224,5 KB · Liczba wyświetleń: 63

Jogur

Fachowiec
Kwiatków ciąg dalszy -
Bareja wiecznie żywy .
korpo-burdel, żadnych zmian od czasu jak ja dogadywałem odbiór z Katowic w pździerniku 2023 ...