Tesla model Y, dostawy II kwartał 2024

jazon

Zadomawiam się
Tesla wysłała mi zdjęcie na potwierdzenie że logistyka robi co może żeby dostarczyć mi auto ;) . Moje jest na samej górze .
Zdjęcie zrobiono 5 sec przed wjazdem pod most ;)
Jutro jadę po odbiór , tym razem po wersję made in Sweden .
Wygląda też że będziesz miał nowość od T - cabriolet 😁

Raf24

Fachowiec
Przyjechałem , zdałem demo, pomierzyłem lakier ,próbowałem obejrzeć auto w parkingu Galerii po ciemku :eek::poop: (żenada , świecisz komórką żeby coś zobaczyć ), opiekunka sprytnie wzięła wolne, kolega wydający CK Dezerterzy " ich weiss nicht" w sprawie zadośćuczynienia za 35 dni ściemy , auto RWD całkiem dobrze, miłe zaskoczenie w przyspieszaniu vs AWD demo nie ma wstydu.
ps.
Szukam linku/ filmu /postu w którym ktoś miał dynks do usuwania zaślepki na hak - taki mały wygięty z oczkiem na palec. ( myślałem ze jest w komplecie z hakiem )

KrzysztofFly

Moderator
Przyjechałem , zdałem demo, pomierzyłem lakier ,próbowałem obejrzeć auto w parkingu Galerii po ciemku :eek::poop: (żenada , świecisz komórką żeby coś zobaczyć ), opiekunka sprytnie wzięła wolne, kolega wydający CK Dezerterzy " ich weiss nicht" w sprawie zadośćuczynienia za 35 dni ściemy , auto RWD całkiem dobrze, miłe zaskoczenie w przyspieszaniu vs AWD demo nie ma wstydu.
Próbuj dalej ich cisnąć, aby jednak coś ugrać ;)
ps.
Szukam linku/ filmu /postu w którym ktoś miał dynks do usuwania zaślepki na hak - taki mały wygięty z oczkiem na palec. ( myślałem ze jest w komplecie z hakiem )
Ja kupiłem sobie tutaj: link

ypl

Pionier e-mobilności
korpo-burdel, żadnych zmian od czasu jak ja dogadywałem odbiór z Katowic w pździerniku 2023 ...
Można kupić porsche taycana, tam jest ordnung 🤣

Paweł M.

Posiadacz elektryka
Cześć
Właśnie stoję przed decyzją czy zamówić kolejną Skodę Superb czy Teslę Y. Superba znam bardzo dobrze a o Tesli Y jedynie czytam w ostatnim czasie, również na tym forum.

Powiedźcie mi proszę czy jeżeli skorzystam z waszego polecenia i kupię auto w leasing na firmę to to polecenie zadziała w obie strony?

adamq

Fachowiec
Cześć
Właśnie stoję przed decyzją czy zamówić kolejną Skodę Superb czy Teslę Y. Superba znam bardzo dobrze a o Tesli Y jedynie czytam w ostatnim czasie, również na tym forum.

Powiedźcie mi proszę czy jeżeli skorzystam z waszego polecenia i kupię auto w leasing na firmę to to polecenie zadziała w obie strony?
Zgadza się, otrzymasz (o ile dobrze pamiętam) rozszerzonego autopilota na 3 miesiące.

nabrU

Moderator

Tak

Hermes

Posiadacz elektryka
Cześć

Tak.
Ale tylko do końca kwietnia. Potem program się kończy.

Nigdy mi się nie udało wykorzystać linka, może za krótko mam Teslę - polecam więc (na ostatnią chwilę) swój link, jeśli choć trochę pomogłem: :)
https://ts.la/marcin87637

Last edited: