Do tego czasu jeszcze wiele może się zmienić - może też zniknąć LR RWDJa kupuję za 5-6 miesięcy. Liczyłem tylko na refresh higlandowy oraz hw4.
Do tego czasu jeszcze wiele może się zmienić - może też zniknąć LR RWDJa kupuję za 5-6 miesięcy. Liczyłem tylko na refresh higlandowy oraz hw4.
I pewnie zniknie tak samo, jak to miało miejsce z liftingiem 3Do tego czasu jeszcze wiele może się zmienić - może też zniknąć LR RWD![]()
Ja myślę, że 3 LR RWD powróci, jak tylko się rynek nasyci obecnymi wersjami, trzeba będzie znowu poszukać nisz i on jedną z nich zapełni, kolejna to następca wersji Performance. W tej chwili nie ma to dla nich zbytnio sensu, bo i tak ledwo nadążają z dostawami z Chin do Europy, mam tu na myśli kwestie logistyczne (transport dookoła Afryki) który trwa znacznie dłużej. Bo co do tego, że Giga Szanghaj jest w stanie wyprodukować odpowiednią ilość samochodów w różnych konfiguracjach, to nie mam wątpliwości.I pewnie zniknie tak samo, jak to miało miejsce z liftingiem 3
Też tak myślę. RWD LR to jest pomysł na utrzymanie sprzedaży samochodu, który zaraz będzie miał lifting.I pewnie zniknie tak samo, jak to miało miejsce z liftingiem 3
Już to tłumaczyli, że nowa wersja oprogramowania, jest mniej pamięciożerna.I jest jeszcze inne pytanie filozoficzne : czy HW4, podobno z mniejszym ramem, będzie na pewno lepszy niż HW3 ?
Teoretycznie tak, ale czy rzeczywiście ?
( https://www.reddit.com/r/TeslaModelY/comments/15nj1n7 )