Tesla Y RWD Long Range

KrzysztofFly

Moderator
I pewnie zniknie tak samo, jak to miało miejsce z liftingiem 3
Ja myślę, że 3 LR RWD powróci, jak tylko się rynek nasyci obecnymi wersjami, trzeba będzie znowu poszukać nisz i on jedną z nich zapełni, kolejna to następca wersji Performance. W tej chwili nie ma to dla nich zbytnio sensu, bo i tak ledwo nadążają z dostawami z Chin do Europy, mam tu na myśli kwestie logistyczne (transport dookoła Afryki) który trwa znacznie dłużej. Bo co do tego, że Giga Szanghaj jest w stanie wyprodukować odpowiednią ilość samochodów w różnych konfiguracjach, to nie mam wątpliwości.

6a8

Posiadacz elektryka

inter

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
Ad HW4 : Nie wiem dlaczego niektorzy z tego robią wielkie halo i nawet czekają miesiacami lub latami, jak to praktycznie nic nie daje. Niby jest złącze do kamery przedniej OK tylko gdzie ta kamera?
Nie sądzę że doczekamy się możliwości zamontowania jej później.
Chyba że chińczyki cos wymyślą ? No może za kilka lat? A czy komuś będzie zależało wgedy na tej modyfikacji?
Nadzieja umiera ostatnia i może nowe S, X i Y doczekają się tej kamerki?
Ps Jest coś w tym artykule, tak jak resztaą rzeczy co Tesla zabrała , iż nie tylko ma być lepiej. Nie ma, być za bardzo gorzej, ale taniej na pewno

Last edited:

6a8

Posiadacz elektryka
Ciekawe czy HW4 pokaże i nagra wszystkie kamerki ?
Są chwile gdy marzę o widoku tych z słupków B :confused:
( o przedniej też marzę )

id34lny

Zadomawiam się
Witam,
Zamówiłem 17go kwietnia i 24go mam podobno odbierać. Właśnie odebrałem komplet dokumentów w tym Certyfikat Zgodności EC dla modelu Y LR RWD z 11 kwietnia tego roku - jak kogoś to interesuje mogę podesłać skan.