Dzięki, niestety Twój link nie działaTak.
Ale tylko do końca kwietnia. Potem program się kończy.
Nigdy mi się nie udało wykorzystać linka, może za krótko mam Teslę - polecam więc (na ostatnią chwilę) swój link, jeśli choć trochę pomogłem:
https://ts.la/marcin87637
Skopiuj tekst linka i wklej w przeglądarkę, albo kliknij tutaj:Dzięki, niestety Twój link nie działa
Linki za polecające działają w obecnym programie do końca kwietnia. Korzyść obustronna. Dla kupującego trzy miesiące rozszerzonego autopilota a dla polecającego 2500 punktów. Kupując w zeszłym roku Y akurat nie rozważałem SuperB pomimo ze znam dobrze ten model. Wielkością są zbliżone ale z perspektywy pół roku użytkowania nigdy nie zamieniłbym YLR na SuperB. Napisałem na forum o swoich dylematach związanych z wyborem nowego auta i dlaczego wybrałem YLR.Cześć
Właśnie stoję przed decyzją czy zamówić kolejną Skodę Superb czy Teslę Y. Superba znam bardzo dobrze a o Tesli Y jedynie czytam w ostatnim czasie, również na tym forum.
Powiedźcie mi proszę czy jeżeli skorzystam z waszego polecenia i kupię auto w leasing na firmę to to polecenie zadziała w obie strony?
Do końca kwietnia a potem co?
Nie pierwszy raz ten program jest zawieszany. Elon już zdążył napisać, że za jakiś czas wróciDo końca kwietnia a potem co? Zamkną biznes? Będą musieli coś jeszcze bardziej atrakcyjnego wprowadzić biorąc pod uwagę jak sprzedaż im spadła.
A sam produkt już wymaga odświeżenia. Nawet rok nie upłynął od rozpoczęcia sprzedaży odświeżonego modelu 3 i już rabatują.
Niedługo może się zacząć naprawdę dobry okres dla chcących kupić auto...