Tesla model Y, dostawy II kwartał 2024

Paweł M.

Posiadacz elektryka
Dziękuję za odpowiedzi.

Paweł M.

Posiadacz elektryka
Tak.
Ale tylko do końca kwietnia. Potem program się kończy.

Nigdy mi się nie udało wykorzystać linka, może za krótko mam Teslę - polecam więc (na ostatnią chwilę) swój link, jeśli choć trochę pomogłem: :)
https://ts.la/marcin87637
Dzięki, niestety Twój link nie działa

Michal

Moderator

Hermes

Posiadacz elektryka
Dokładnie tak.
Niestety nie wiem, jak tutaj się wkleja link, więc pewnie źle wkleiłem. Ale po poprawieniu przez @Michal działa.
Dziękuję, choć nie wiem, czy jeszcze raz spróbujesz :)

6a8

Posiadacz elektryka

JM&JM

Posiadacz elektryka
Cześć
Właśnie stoję przed decyzją czy zamówić kolejną Skodę Superb czy Teslę Y. Superba znam bardzo dobrze a o Tesli Y jedynie czytam w ostatnim czasie, również na tym forum.

Powiedźcie mi proszę czy jeżeli skorzystam z waszego polecenia i kupię auto w leasing na firmę to to polecenie zadziała w obie strony?
Linki za polecające działają w obecnym programie do końca kwietnia. Korzyść obustronna. Dla kupującego trzy miesiące rozszerzonego autopilota a dla polecającego 2500 punktów. Kupując w zeszłym roku Y akurat nie rozważałem SuperB pomimo ze znam dobrze ten model. Wielkością są zbliżone ale z perspektywy pół roku użytkowania nigdy nie zamieniłbym YLR na SuperB. Napisałem na forum o swoich dylematach związanych z wyborem nowego auta i dlaczego wybrałem YLR.

kubatar

Pionier e-mobilności
Do końca kwietnia a potem co? Zamkną biznes? Będą musieli coś jeszcze bardziej atrakcyjnego wprowadzić biorąc pod uwagę jak sprzedaż im spadła.
A sam produkt już wymaga odświeżenia. Nawet rok nie upłynął od rozpoczęcia sprzedaży odświeżonego modelu 3 i już rabatują.
Niedługo może się zacząć naprawdę dobry okres dla chcących kupić auto...

deCastelano

Fachowiec
Do końca kwietnia a potem co? Zamkną biznes? Będą musieli coś jeszcze bardziej atrakcyjnego wprowadzić biorąc pod uwagę jak sprzedaż im spadła.
A sam produkt już wymaga odświeżenia. Nawet rok nie upłynął od rozpoczęcia sprzedaży odświeżonego modelu 3 i już rabatują.
Niedługo może się zacząć naprawdę dobry okres dla chcących kupić auto...
Nie pierwszy raz ten program jest zawieszany. Elon już zdążył napisać, że za jakiś czas wróci ;)

MarcinEV

Posiadacz elektryka
ale to myślicie, że jak mam punkty na koncie to po 30.04 stracą ważność? znikną nagrody (np kilometry)?