Promocyjne finansowanie na Y AWD

wuja

Nowy na Forum
OK dzwoniłem tam i dostałem oferty. Chyba to nie jest żadna tajemnica więc wkleje tutaj. Powiedzcie czy to dobra oferta czy słaba i ile normalnie by wynosiła rata przy takim wykupie i wpłacie początkowej.
Czy przy 24 miesiącach leasing można korzystać z "Mój elektryk"? Gdzie to jest napisane?

Model Y LR RWD - 215 000 zł
View attachment 17695

Model Y LR AWD - 225 000 zł - tutaj lepsze oprocentowanie.
.View attachment 17697

Cześć! Też dzwoniłem do Santandera zapytać o to oprocentowanie 4.99%. Dostałem ofertę ale na 7-8%... Mógłbym dostać email i tel doradcy który przygotował tą ofertę?

Swoją drogą w tabelce jest "mój elektryk", może to jest liczone gdy dofinansowanie z mojego elektryka idzie do leasingu?

JED 3City

Fachowiec
Jakbyście byli zainteresowani to Tesla właśnie dodała promocyjne finansowanie na leasing z niskim wykupem - 4.99% na model AWD i Performance.

To niżej, niż udało mi się znaleźć rynkowo, nawet ze znacznie wyższą wpłatą własną:
View attachment 17619
OCZYWIŚCIE osoby fizyczne mają w dupie.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
śmieszne to promocyjne finansowanie, zwłaszcza, że chyba nikt tu nie świeci ile naprawdę zapłaci ;) i jak tu żyć?:)

sytomek

Zadomawiam się
Brałem od nich ofertę w tamtym tygodniu na Y LR AWD: 30 tys. opłaty wstępnej, wykup 1%, 48 mc - koszt całkowity wychodzi około 8%, z GAP doliczanym do raty ( obowiązkowym! ) około 11,5%. W "zwykłym" Santanderze bez GAP wychodziło 11 - 13% ( w zależności od parametrów opłaty wstępnej i wykupu ). Na infolinii przekazali, że dotacja z mój elektryk będzie do mnie na konto ( pewnie po około roku, tak jak to piszą w jednym z wątków na forum ).

Last edited: