To widziałem. Pytanie jakie były wcześniej.
To widziałem. Pytanie jakie były wcześniej.
Jednak widzę, tylko na telefonie musiałem przescrollowac w bokJa tam nie widzę za bardzo spadków cen:
No to warto jeszcze chwilę poczekać z zakupemJednak widzę, tylko na telefonie musiałem przescrollowac w bok![]()
Jakieś nowe wieści, jeśli chodzi o twój jutrzejszy odbiór?Dzisiaj otrzymałem telefon z leasingu, że dokumenty doszły oraz dosłownie chwilę temu telefon od Tesli, że planowany odbiór samochodu jest na czwartek 23 maja w Katowicach. Ma przyjechać w pierwszym transporcie. Zamawiałem 22.04. TM3 LR, biała, czarny środek.
Cisza. Od tego czasu nikt się ze mną nie kontaktował.Jakieś nowe wieści, jeśli chodzi o twój jutrzejszy odbiór?
Tak masz rację. Założyłem, że zazwyczaj posiada się miejsce zamieszkania, które jest miejscem zameldowania. Faktycznie jak przedstawisz stosowne dokumenty, że mieszkasz w innej lokalizacji to urzędnik nie może odmówić rejestracji.Nie zameldowania, tylko zamieszkania. Jak masz kilka adresów, to możesz sobie nimi żaglować i używać jak ci wygodnie. Albo np. podać że mieszkasz gdzieś u rodziny.
Zazdro! Warszawa dalej cisza. Wstaw koniecznie zdjęcia po odbiorze i info czy były jakieś wady.Dobra wiadomość. Otrzymałem telefon z Tesli Katowice, że samochód przyjedzie dzisiaj i jestem umówiony na odbiór w sobotę![]()
Siemanko. Też czekam na info z Wawy, auto zarejestrowane. Jak coś się ruszy u Ciebie to daj znać na forumZazdro! Warszawa dalej cisza. Wstaw koniecznie zdjęcia po odbiorze i info czy były jakieś wady.