Zabezpieczenie przed przegrzaniem kabiny.

ciastek

Pionier e-mobilności
Da się tylko jak wyłączam dog mode to na tym pasku na dole od ochrony przed przegrzaniem samo z powrotem przeskakuje na off.
W apce: 1. Wyłącz sentry, 2. Włącz dog mode, 3. Wyłącz dog mode.
Ochrona przed przegrzaniem kabiny zostanie.

chewbacca

Posiadacz elektryka
W apce: 1. Wyłącz sentry, 2. Włącz dog mode, 3. Wyłącz dog mode.
Ochrona przed przegrzaniem kabiny zostanie.
Chodzi o to, że wcześniej (u niego, u mnie wciąż działa) działało to samo tylko bez punktu 1. Tzn. nie trzeba było wyłączać sentry i w efekcie tryb ochrony kabiny przed przegrzaniem był aktywny wraz z trybem sentry.
Gwoli ścisłości - u siebie sprawdzałem to tylko w trybie ochrony kabiny przed przegrzaniem bez klimatyzacji. Może tu jest "pies pogrzebany" @Ratt ?

Ratt

Posiadacz elektryka
Chodzi o to, że wcześniej (u niego, u mnie wciąż działa) działało to samo tylko bez punktu 1. Tzn. nie trzeba było wyłączać sentry i w efekcie tryb ochrony kabiny przed przegrzaniem był aktywny wraz z trybem sentry.
Gwoli ścisłości - u siebie sprawdzałem to tylko w trybie ochrony kabiny przed przegrzaniem bez klimatyzacji. Może tu jest "pies pogrzebany" @Ratt ?
Dobrze piszesz @chewbacca - działało z włączonym sentry i z włączonym przechylenie/intruz zarówno bez klimatyzacji jak i z klimatyzacją. Teraz wyłącza się ochrona zarówno bez klimy jak i z klima jak wyłączę dog moda. Ale może z następną aktualizacją będzie jak kiedyś ? :) To tylko Tesla :(

chewbacca

Posiadacz elektryka
Dobrze piszesz @chewbacca - działało z włączonym sentry i z włączonym przechylenie/intruz zarówno bez klimatyzacji jak i z klimatyzacją. Teraz wyłącza się ochrona zarówno bez klimy jak i z klima jak wyłączę dog moda. Ale może z następną aktualizacją będzie jak kiedyś ? :) To tylko Tesla :(
Ciekawe jest to że wydaje się że mamy dokładnie te same wersje samochodu (tylko że u Ciebie performance), softu w aucie i softu w telefonie a u mnie dalej działa a u Ciebie nie :-D Może jest jeszcze jakiś element układanki od którego zależy możliwość wywołania tego buga.