Ale CO mialem Ci napisac?Lubię bardzo szczegółowe odpowiedzi...
Jesli czegos nie zrozumiales, to moge ewentualnie sprobowac wytlumaczyc.
Ale CO mialem Ci napisac?Lubię bardzo szczegółowe odpowiedzi...
Silna grupa użyła "ignore" i nie musi czytać, co gorąco polecam (bo jak widać kolega "trzyma poziom").Bo aż nie chce mi się wierzyć, że ktoś nie mając żadnego interesu w tym, będzie tak zawzięcie wynosić Teslę na piedestał, a przy okazji, tak dla zasady, gnoić wszystko co Teslą nie jest. I to pomimo fajnych i zrównoważonych opinii innych, bardziej doświadczonych użytkowników różnych różnistych EV, jak np nabrU.
Ehh, kultura. Fajna wizytówka z kim mam do czynienia.
Ale CO mialem Ci napisac?
Jesli czegos nie zrozumiales, to moge ewentualnie sprobowac wytlumaczyc.
Chcialbym tylko zwrocic uwage na to, ze w NO jest drozej niz 4.55 NOK.
Chyba w przypadku non-Tesla...
chyba za bardzo upraszczasz - zobaczymy 1 czerwca
obym miał rację inaczej faktycznie GW roaming przestaje mieć sens i zostaje tylko SuC + kombinowanie z zagranicznymi pakietami w razie wyjazdów
No to GW jednak pokazał pazur ionity 3,84 zadająchyba za bardzo upraszczasz - zobaczymy 1 czerwca
obym miał rację inaczej faktycznie GW roaming przestaje mieć sens i zostaje tylko SuC + kombinowanie z zagranicznymi pakietami w razie wyjazdów
Na kazdej ladowarce Tesla Supercharger, ktora sprawdzalem.OK zadam pytanie jeszcze raz pełnym zdaniem: gdzie w Norwegii jest cena na SuC dla Tesli powyżej 4,55 NOK?
Odpowiem klasykiem: nie.Odpowiem klasykiem: Chyba w przypadku non-Tesla...
Dołączyłem screenshot w mojej poprzedniej odpowiedzi - cena dla Tesli max 4,20NOKOdpowiem klasykiem: nie.