Nowy cennik Ionity od 28.05.2024

JED 3City

Fachowiec
Dołączyłem screenshot w mojej poprzedniej odpowiedzi - cena dla Tesli max 4,20NOK
u mnie wyglada to zupelnie inaczej - z powyzszego wynika, ze ja widze ceny "non-member" - mimo iz nie mam podzialu, jak Ty.

tarmac

Zadomawiam się
u mnie wyglada to zupelnie inaczej - z powyzszego wynika, ze ja widze ceny "non-member" - mimo iz nie mam podzialu, jak Ty.
Ja mam coś takiego:
Screenshot_2024-06-01-17-02-19-94_dea0ed4dc7fea9051b966dd91d80d9ae.jpg

I trzeba kliknąć w ten link "Learn more", żeby pokazał ceny w subskrypcji non-Tesla, które są też cenami dla Tesli (bez subskrypcji).

nabrU

Moderator
Na kazdej ladowarce Tesla Supercharger, ktora sprawdzalem.
Zdaje sie, ze posiadasz apke Tesli?

Proszę bardzo SuC Beitostølen (ten co tarmac wstawił powyżej, aby można było porównać). Cena oczywiście dla Tesli.
Pytam więc ostatecznie gdzie jest więcej dla Tesli niż 4,55 NOK w Norwegii?

1717256347225.png

nabrU

Moderator
I tak się kończy story, jak ktoś pisze półsłówkami i lekceważy pytania innych z Forum, kolego @JED 3City...

JED 3City

Fachowiec
I tak się kończy story, jak ktoś pisze półsłówkami i lekceważy pytania innych z Forum, kolego @JED 3City...
Jak wyzej.
Ale zebys znow nie mial powodu do "placzu" - wpis, do ktorego JA sie odnioslem, nie dotyczyl samochodu Tesla, tylko ladowarek Tesla - stad byl moj taki, a nie inny komentarz.

nabrU

Moderator
I znowu: gdybyś pisał szczegółowo i pełnymi zdaniami od początku to by sprawa była jasna. Zapytałem 'non-Tesla' w sensie samochód nie Tesla, bo że chodzi o ładowarki Tesli to było wiadomo, bo porównywaliśmy SuC do Ionity. Odpowiedziałeś 'nie' co wziąłem (jak i inni w tym wątku) za Teslę na ładowarce Tesli.
Potem zapytałem jasno jak niżej jeszcze raz i otrzymałem znowu nieprawdziwą odpowiedź od Ciebie: o_O

1717274473484.png

Dla mnie EOT.