Jak do tej pory na to nie wpadłeś, to...A jakie to ma znaczenie, czemu służy to brandzlowanie się mocą silnika?
Jak do tej pory na to nie wpadłeś, to...A jakie to ma znaczenie, czemu służy to brandzlowanie się mocą silnika?
Poczekajmy jak w końcu nadejdzie zmiana i naliczanie podatków/ubezpieczenia nie będzie brało pod uwagę pojemności silnika tylko moc, wtedy będzie brandzlowanie kto ma mniej xDA jakie to ma znaczenie, czemu służy to brandzlowanie się mocą silnika?
Ale zapewne wynika to z kwestii ryzyka (zasadniczo mocniejsze auta kupuja ludzie ktorzy kubia jeździć) oraz koszty naprawyU nas tak jest od dawna.
Stąd np Tesla LR AWD kosztowałaby mnie 2 razy tyle ubezpieczenie niż mój (słabszy) LR RWD
Nie chcę nawet pytać o Performance...
Dodaj źródło do tego wpisu, bo bez tego to jest on g warty.A tak rabatowanie odbilo się na zysku Tesli z jednego egzemplarza. Globalnie rabatowanie rozpoczęło się chyba na poczatku 2023
Przed:
Po:
Bez dwóch zdań muszą ciąć koszty. Porównując do innych producentów pamietajcie ze do ich wyniku wliczają się również małe auta których Tesla dziś nie ma w ofercie.
Dodałem aczkolwiek równie dobrze sam mogłem to policzyć na podstawie dostepnych ogolnie danych finansowych.Dodaj źródło do tego wpisu, bo bez tego to jest on g warty.