Szczurek
Zadomawiam się
W leasingu ?Jak to oddają? U mnie to było potraktowane jako zaliczka i odliczone na finalnej fakturze.
W leasingu ?Jak to oddają? U mnie to było potraktowane jako zaliczka i odliczone na finalnej fakturze.
Tak, w leasingu. Pomniejszyli mi pierwsza ratę o kwotę zaliczki po prostu. Może to zależy od tego, jak się leasing dogadał z TesląW leasingu ?
Czyli Tesla zwrocila leasingowi.Tak, w leasingu. Pomniejszyli mi pierwsza ratę o kwotę zaliczki po prostu. Może to zależy od tego, jak się leasing dogadał z TesląChociaż, to mi się wydaje bardziej poprawne księgowo rozwiązanie, ponieważ te 1200(czy 500 w moim przypadku) to de facto była właśnie zaliczka.
Nie, pomniejszyła kwotę do zapłaty na fakturze o kwotę zaliczki.Czyli Tesla zwrocila leasingowi.
A co na to BOŚ ? (jesli skladales wniosek)Nie, pomniejszyła kwotę do zapłaty na fakturze o kwotę zaliczki.
Nic, bo kwota się zgadza. To nie jest zmiana ceny, tylko pozostałej kwoty na fakturze. Tak jak kupujesz nie wiem, meble. Dajesz 5000 zaliczki, na koncowej faturze masz cene 30000, ale do zaplaty 25000.A co na to BOŚ ? (jesli skladales wniosek)
No, to teraz jeszcze tylko laweciarze muszą dojechać w jednym kawałku, a poźniej cały ten bałagan ogarnąć w ZąbkachDostałem info z Warszawy że od wczoraj już wysyłają dokumenty do rejestracji dla TM3P
Ja mam odbiór Katowice, ale dokumenty do rejestracji wysyła tylko WarszawaNo, to teraz jeszcze tylko laweciarze muszą dojechać w jednym kawałku, a poźniej cały ten bałagan ogarnąć w Ząbkach![]()
Ja mam odbiór Katowice, ale dokumenty do rejestracji wysyła tylko Warszawa