jazon

Zadomawiam się
A gdzie można sprawdzić jaka jest stawka na Jonity w danym kraju, porze dnia, .lokalizacji ? Jeżeli to ma oczywiście znaczenie bo czytając wpisy na forach już się pogubiłem.

AB7W

Nowy na Forum
A gdzie można sprawdzić jaka jest stawka na Jonity w danym kraju, porze dnia, .lokalizacji ? Jeżeli to ma oczywiście znaczenie bo czytając wpisy na forach już się pogubiłem.
Możesz sprawdzić na stronie ionity: https://www.ionity.eu/
Wybierasz kraj i pokazuje Ci stawkę w walucie danego kraju w zależności od wybranego planu. Ionity na jedną stawkę na dany kraj, nie ma rozbicia na pory dnia czy lokalizacje.

jazon

Zadomawiam się
Na stronie Ionity widnieje zapis "miesięczna subskrypcja", pytanie do kolegów którzy mają doświadczenie: czy wybierając się w konkretnym miesiącu na dluzszy tour mogę aktywowac droższy abonament tylko na jeden miesiąc a później zejść na najtańszy ?

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Można. Tak kiedyś zrobiłem na jeden wyjazd, bo akurat Ipnity wychodziło najlepiej

zan

Zadomawiam się
Na stronie Ionity widnieje zapis "miesięczna subskrypcja", pytanie do kolegów którzy mają doświadczenie: czy wybierając się w konkretnym miesiącu na dluzszy tour mogę aktywowac droższy abonament tylko na jeden miesiąc a później zejść na najtańszy ?
bez problemu można zmieniać abonamenty

Najnowsze dyskusje