Podniesie? Nawet w momencie kiedy konkurencja więcej sprzedała? Wg mnie utrzyma i żeby więcej sprzedawać.Nie ma znaczenia dużego, czy tesla dostanie czy nie dostanie cła
Jak konkurenci dostaną to tesla podniesie cenę ze względu na sytuację rynkową. Musk twardo stąpa po ziemi.
Taa... akcje wzrosły, bo ceny aut wzrosnąTym cłem właśnie tesla wygrała wszystko.(a tracimy my, obywatele)
Akcje dzisiaj wzrosły
Raczej sprzedaz się nasiliła i to jest sygnał dla inwestorów.Taa... akcje wzrosły, bo ceny aut wzrosną
Akcje skoczyły, bo została przegłosowana nagroda dla Muska i przeniesienie firmy z powrotem do Teksasu.
Ale to też zależy jak inne marki do tego podjedTo że tesla podniesie ceny jest na 99.9% pewne.
Teraz gra na strach, "kupujcie, póki tanio"
Później nawet jak tesli nie podniosą cła dla tesli, to podniosą dla innych marek, więc czemu i tesla ma nie podnieść ceny?
BYD będzie za 250000 to tesla będzie za 240000
Tym cłem właśnie tesla wygrała wszystko.(a tracimy my, obywatele)
Akcje dzisiaj wzrosły
PS, świetna metoda wyjścia z walki cenowej, obniżanie cen było pewnym absurdem, teraz rynek się 'uleczy'![]()
Ale jak to jest, bo zgodnie z informacją jeśli otrzymam pojazd w czerwcu to mam gwarancję ceny. A jeśli teraz zamówię, zapłacę opłatę startową i np. odbiór będę miał we wrześniu, to mogę być liczony po nowej cenie?Raczej sprzedaz się nasiliła i to jest sygnał dla inwestorów.
Wypłata dywidend/nagród nie ma nic do rzeczy
A po co w menu serwisowe? W menu serwisowym, będą errory które o niczym nie świadczą, a wywołaja u ciebie tylko panikę. Jak nie ma błedów, na głownym ekranie jest wszystko OK.Cześć!
W przyszłym tygodniu odbieram swoją 3. Czy podczas odbioru powinienem wejść w menu serwisowe i sprawdzić, czy wszystko jest ok? Jeżeli tak, to na co najlepiej zwrócić uwagę?