eugtor
Posiadacz elektryka
Welcome to the "Nie fair" club 😁Najlepsze to, że umówiłem odbiór na 8.06 ( co było widać w aplikacji ) a pracownik zmienił i zaproponował odbiór 6.06. Co teraz?![]()
Welcome to the "Nie fair" club 😁Najlepsze to, że umówiłem odbiór na 8.06 ( co było widać w aplikacji ) a pracownik zmienił i zaproponował odbiór 6.06. Co teraz?![]()
Jeśli mają auto na miejscu to Ty decydujesz o terminie odbioruCzy można umówić się na konkretny termin do odbioru? Pytam w szczególności pod kątem końcówki kwartału... Mam wyjazd zagraniczny i będę mógł odebrać tylko w dwa ostatnie dni czerwca... W Katowicach. Da się z nimi dogadać?
Odbiór w Katowicach - SoC miałem na poziomie kilkunastu procent.W przyszłym tygodniu mam do odbioru m3 LR i od razu trasa kilkaset km. Jaki mieliście SOC baterii w momencie odbioru auta?
Taki jaki poprosiszW przyszłym tygodniu mam do odbioru m3 LR i od razu trasa kilkaset km. Jaki mieliście SOC baterii w momencie odbioru auta?
Odbierałem w Ząbkach, było 89%W przyszłym tygodniu mam do odbioru m3 LR i od razu trasa kilkaset km. Jaki mieliście SOC baterii w momencie odbioru auta?