Model 3 performance właśnie dropnął

Jeffero

Zadomawiam się
😬

Mam jeszcze pytanie odnośnie PPF.. tutaj gość mówi, że po 1200 km w Tesli jest masa odprysków, czy ten lakier jest rzeczywiście taki słaby? 1 min 53 sek.

Podobno słaby, ale ja jeżdżąc autostradami/ekspresówkami 800km, zanim oddałem na oklejenie, złapałem jedynie odprysk na przedniej szybie. Co prawda LR, ale też Shanghai, więc lakier pewnie ten sam.

Polecam przy okazji kolorowego PPFa. Trochę drożej, ale przynajmniej widzisz jakiś efekt, ale nie tylko możliwość napisania w ogłoszeniu sprzedaży za kilka lat o braku odprysków na lakierze dzięki folii :D . U mnie zmiana z białego na "Super Purple" od X-Colors
AD_4nXd4QnSokHdOk8iKXclTi9tXwsj1vp7fL3PnTezeNPvWiXxJ3b0N2oRSfGUU7kcSFBITWAiIT31Zr2v7hia7pbtXyEeRBtrDwjsysM4o7vEuwGuVsAX2HZBvita1HMtBbtD-D1HOYlQaepmR6llJIYL2Jzov

TomRS

Pionier e-mobilności
Podobno słaby, ale ja jeżdżąc autostradami/ekspresówkami 800km, zanim oddałem na oklejenie, złapałem jedynie odprysk na przedniej szybie. Co prawda LR, ale też Shanghai, więc lakier pewnie ten sam.

Polecam przy okazji kolorowego PPFa. Trochę drożej, ale przynajmniej widzisz jakiś efekt, ale nie tylko możliwość napisania w ogłoszeniu sprzedaży za kilka lat o braku odprysków na lakierze dzięki folii :D . U mnie zmiana z białego na "Super Purple" od X-Colors
AD_4nXd4QnSokHdOk8iKXclTi9tXwsj1vp7fL3PnTezeNPvWiXxJ3b0N2oRSfGUU7kcSFBITWAiIT31Zr2v7hia7pbtXyEeRBtrDwjsysM4o7vEuwGuVsAX2HZBvita1HMtBbtD-D1HOYlQaepmR6llJIYL2Jzov
Też się zastanawiam nad oklejeniem białego (w przyszłym tygodniu odbiór) - jaki koszt takiej zmiany koloru z ciekawości ?

Jeffero

Zadomawiam się
Sprawdzałem chyba wszystkich w zachodniopomorskim + Gdańsk + Poznań, wszędzie ceny 18-23k netto, bez wnęk. Znalazłem jednak jeszcze Falcon Design w Nowogardzie, zrobili to za 16k netto. Gdybym chciał z wnękami, to wtedy dokleiliby winyl w tym samym kolorze, a nie pff, żeby dało się te wszystkie zgięcia dorobić i +50% do ceny.

Mam pod ręką tylko takie jedno zdjęcie wnęk. Wykończenie jest bardzo ładne, byłbym w stanie uwierzyć że fabrycznie takie odcięcie kolorów w fabryce powstało.

1718873723126.png