Leasing rejestruje, papiery są złożone od piątku. Napisałem do doradcy leasingowego, jutro od rana będę go cisnąłZadzwoń/napisz do nich, może ogarną jakiś termin. Myślałem, że już ogarnęli Ci rejestrację.
Leasing rejestruje, papiery są złożone od piątku. Napisałem do doradcy leasingowego, jutro od rana będę go cisnąłZadzwoń/napisz do nich, może ogarną jakiś termin. Myślałem, że już ogarnęli Ci rejestrację.
A będzie?Macie może info kiedy będzie dostępny hak do PERFORMANCE 2024?
tak, do 500 kgA będzie?
To i tak mnie nie urządza.tak, do 500 kg
Podobno słaby, ale ja jeżdżąc autostradami/ekspresówkami 800km, zanim oddałem na oklejenie, złapałem jedynie odprysk na przedniej szybie. Co prawda LR, ale też Shanghai, więc lakier pewnie ten sam.😬
Mam jeszcze pytanie odnośnie PPF.. tutaj gość mówi, że po 1200 km w Tesli jest masa odprysków, czy ten lakier jest rzeczywiście taki słaby? 1 min 53 sek.
Też się zastanawiam nad oklejeniem białego (w przyszłym tygodniu odbiór) - jaki koszt takiej zmiany koloru z ciekawości ?Podobno słaby, ale ja jeżdżąc autostradami/ekspresówkami 800km, zanim oddałem na oklejenie, złapałem jedynie odprysk na przedniej szybie. Co prawda LR, ale też Shanghai, więc lakier pewnie ten sam.
Polecam przy okazji kolorowego PPFa. Trochę drożej, ale przynajmniej widzisz jakiś efekt, ale nie tylko możliwość napisania w ogłoszeniu sprzedaży za kilka lat o braku odprysków na lakierze dzięki folii. U mnie zmiana z białego na "Super Purple" od X-Colors
![]()