Darmowy SuC do modelu Y. Czerwiec 2024.

elektromobilny

Zadomawiam się
Takie wpisy jak Twoj, jak i ten zaraz ponizej, tez powinny byc brane pod uwage, bo w najlepszym przypadku, niczego nie wnosza, a w najgorszym robia to, co napisalem - zeby nie byc goloslownym:

:mad::mad::mad::mad:

Tylko Y.
Jenak również 3 jest w promo. Dziś w gotowych do odbioru widzę: "20 000 kilometrów darmowego doładowania
Zamów i odbierz swoją nową Teslę przed 30 czerwca 2024 r.

Zobacz regulamin
. Dotyczy zamówień niestandardowych i wstępnie skonfigurowanych pojazdów, z zastrzeżeniem dostawy do 30 czerwca 2024 r. włącznie. Jeśli dostawa nie zostanie zrealizowana do tego dnia, Tesla zastrzega sobie prawo do anulowania zamówienia. Jeśli termin dostawy zostanie przesunięty z powodu okoliczności, na które Tesla nie ma wpływu, użytkownik nadal ma prawo do korzyści, odbierając dostawę w pierwszym dostępnym terminie. Oferta ta może być łączona z innymi programami finansowania, takimi jak preferencyjne oprocentowanie. Korzyści nie mogą zostać przeniesione na inny pojazd lub osobę. Kredyty Supercharging tracą ważność w przypadku zmiany właściciela pojazdu. Oferta ma ograniczoną dostępność i jest ważna tylko do wyczerpania zapasów. Promocja nie obejmuje pojazdów używanych."

nabrU

Moderator
Te 0,5% to macie dla kredytu dla zwykłych szarych ludzików czy tylko dla firm?

I tak i tak. Ja swoją kiedyś jako 'szary ludzik' kupiłem na 0% (y)

JED 3City

Fachowiec
Jenak również 3 jest w promo. Dziś w gotowych do odbioru widzę: "20 000 kilometrów darmowego doładowania
Zamów i odbierz swoją nową Teslę przed 30 czerwca 2024 r.

Zobacz regulamin
. Dotyczy zamówień niestandardowych i wstępnie skonfigurowanych pojazdów, z zastrzeżeniem dostawy do 30 czerwca 2024 r. włącznie. Jeśli dostawa nie zostanie zrealizowana do tego dnia, Tesla zastrzega sobie prawo do anulowania zamówienia. Jeśli termin dostawy zostanie przesunięty z powodu okoliczności, na które Tesla nie ma wpływu, użytkownik nadal ma prawo do korzyści, odbierając dostawę w pierwszym dostępnym terminie. Oferta ta może być łączona z innymi programami finansowania, takimi jak preferencyjne oprocentowanie. Korzyści nie mogą zostać przeniesione na inny pojazd lub osobę. Kredyty Supercharging tracą ważność w przypadku zmiany właściciela pojazdu. Oferta ma ograniczoną dostępność i jest ważna tylko do wyczerpania zapasów. Promocja nie obejmuje pojazdów używanych."
Do wczoraj byl to model Y, jedynie - albo mi zle powiedzial sprzedawca.

Last edited:

PawelPablo

Fachowiec
Mam takie pytanie.Jak to jest z tymi darmowymi km i dodatkowymi kierowcami w Tesli.Wszyscy mają dostęp do tych darmowych ładowań?

Najnowsze dyskusje