Premia bony, punkty refrrale

Michal

Moderator
Last edited:

camel

Posiadacz elektryka
Mam do wykorzystania jeszcze ok.5000km free SuC ważne do lipca 2025 (przy odbiorze auta dostałem 10k km na 2 lata). Mam też trochę punktów które niedługo utracą ważność. Co się stanie jeśli wymienię je na 5000km? Wg opisu dodane km utracą ważność po 6 miesiącach od dodania. Ktoś przerabiał temat co się stanie z tymi co są ważne do lipca 2025?

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja mam aż ok18 000km do grudnia. Punkty wymieniłem na Łączność Premium na lata . Kupiłem też bagażnik rowerowy, evse a reszta to pierdoły.
Kiedyś bylo tak , ze jak dostawało się kilometry od nowego za referrala , czy za zakup nowego auta to od dnia dodania przedłużały się wszystkie punkty o rok.

.Czy teraz jak wezmiesz za punkty przedłuży Ci wszystko o 6 mcy ?
Nie wiem . Nikt tu o tym nie pisał.
Chyba musisz zaryzykować sam.

Last edited:

zibizz1

Pionier e-mobilności
km są teraz ważne 6miesiecy od dodania, więc jeśli masz km lipiec 2025 to moim zdaniem nie przedłuży. Pewnie po dodnaiu kolejnych km wszystkie będą ważne do lipca 2025. Data ważności km jest jedna więc w przypadku łaczenia powinno być zawsze na korzyść użytkownika. Ja mam km styczeń 2025 a punkty maj 2025 wiec w styczniu wymienie część na km a w maju reszte

Vangass

Posiadacz elektryka
Mam do wykorzystania jeszcze ok.5000km free SuC ważne do lipca 2025 (przy odbiorze auta dostałem 10k km na 2 lata). Mam też trochę punktów które niedługo utracą ważność. Co się stanie jeśli wymienię je na 5000km? Wg opisu dodane km utracą ważność po 6 miesiącach od dodania. Ktoś przerabiał temat co się stanie z tymi co są ważne do lipca 2025?
Z życia wzięte:

Kilometry brałem 3x: 03.07.2023, 05.10.2023, 26.12.2023.

A ważność mam do 03.01.2025.

Czyli wynika, że te 6 miesięcy dodaje się zawsze na koniec aktualnej ważności.

KrzysztofFly

Moderator
Hej, będę zamawiał Teslę. Czy ktoś się wymieni na ref link, abyśmy oboje skorzystali?
No to się o kilka miesięcy spóźniłeś 😉. Może za jakiś czas z nowu coś będzie, jednak na tą chwilę, to chyba tylko Elon wie 😉.