2024.26

spietrza

Zadomawiam się

Go on Green​

może słabo działać.
Wiele razy miałem sytuacje że zapaliła się zielonka strzałka w prawo i dostałem sygnał zielonego.
Tak samo jak jestem na innym pasie do skrętu.

Ktoś testował nową wersję ?

Krystian85

Zadomawiam się

Go on Green​

może słabo działać.
Wiele razy miałem sytuacje że zapaliła się zielonka strzałka w prawo i dostałem sygnał zielonego.

Testuje....myli się. Mimo że mam zielone to widzi czerwone, powiedzmy że w 10% przypadków. Czekam na update. Podobnie jest z parkowaniem. Fajnie że widzi więcej miejsc i robi to szybciej niż wcześniej ale z precyzją już nie jest za fajnie. Ostatnio zaparkowała na milimetry od lusterka auta obok. Im dalej ma podjechać tym gorzej.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności

Go on Green​

może słabo działać.

dlatego to działa tylko za innym samochodem przejeżdżającym na zielonym - jak w opisie aktualizacji

KrzysztofFly

Moderator
A gdzie jest klapa silnika w Tesli? Może gdzieś pod spodem... Albo w bagażniku / frunku... hmmm...
U mnie jest jeszcze gorzej - otwieram maskę a tam silnika nie ma! Nie wiem czy aktualizacja to naprawi...
Nie wiem, wydaje mi się jednak, że słabo szukaliście ;) Tutaj gościu wystawił Teslę Y AWD na otomoto.pl i na jednym ze zdjęć ewidentnie ma ;)
Zrzut ekranu 2024-08-01 165553.png

Michal

Moderator