przyspiesz nożnie i wajcha w dół (jeśli masz wajchę)Czyli wyjeżdżam z zabudowanego, kamera widzi 90 a ja i tak musze kliknąć 90...bez sensu trochę...
Szukacie logiki tam gdzie jej nie ma. Tesla wypuszcza te aktualizacje falami, do przypadkowych samochodów, żeby ew. błędy dotknęły mniejszej liczby użytkowników.No do mnie też, dość szybko teraz dostałem czyli pewnie następną dostanę ostatni
Testuje....myli się. Mimo że mam zielone to widzi czerwone, powiedzmy że w 10% przypadków. Czekam na update. Podobnie jest z parkowaniem. Fajnie że widzi więcej miejsc i robi to szybciej niż wcześniej ale z precyzją już nie jest za fajnie. Ostatnio zaparkowała na milimetry od lusterka auta obok. Im dalej ma podjechać tym gorzej.Go on Green
może słabo działać.
Wiele razy miałem sytuacje że zapaliła się zielonka strzałka w prawo i dostałem sygnał zielonego.
Tak samo jak jestem na innym pasie do skrętu.
Ktoś testował nową wersję ?
dlatego to działa tylko za innym samochodem przejeżdżającym na zielonym - jak w opisie aktualizacjiGo on Green
może słabo działać.
Wiele razy miałem sytuacje że zapaliła się zielonka strzałka w prawo i dostałem sygnał zielonego.
Tak samo jak jestem na innym pasie do skrętu.
Ktoś testował nową wersję ?
A gdzie jest klapa silnika w Tesli? Może gdzieś pod spodem... Albo w bagażniku / frunku... hmmm...
Nie wiem, wydaje mi się jednak, że słabo szukaliścieU mnie jest jeszcze gorzej - otwieram maskę a tam silnika nie ma! Nie wiem czy aktualizacja to naprawi...
To chyba sprężarkaNie wiem, wydaje mi się jednak, że słabo szukaliścieTutaj gościu wystawił Teslę Y AWD na otomoto.pl i na jednym ze zdjęć ewidentnie ma
View attachment 19602
Może w czasie wypadku silnik z drugiego auta się wbił i tak zostawili.Nie wiem, wydaje mi się jednak, że słabo szukaliścieTutaj gościu wystawił Teslę Y AWD na otomoto.pl i na jednym ze zdjęć ewidentnie ma
View attachment 19602