2024.26

kaziwich

Posiadacz elektryka
dlatego to działa tylko za innym samochodem przejeżdżającym na zielonym - jak w opisie aktualizacji
Dokladnie i wg. mnie dziala bardzo dobrze. Przjechalem dzis pol Gdyni i Sopotu (trafilem chyba na jakas zielona fale). Raz mi tylko zaczelo nieslusznie hamowac na skrzyzowaniu, gdzie droga wchodzila pod skosem i chyba mial watpliwosci ktore jest jego swiatlo

chris89

Posiadacz elektryka
Ale jak się puści to on zwalnia znów do poprzedniej prędkości. Najważniejsze, czy też tak macie?

Druga sprawa, gdzie jest w nowym panelu „utrzymaj temperaturę?” Znikło mi, a używam kilkanaście razy dziennie :/.

edit: dobra mam, u góry jest tylko tło się zlało 😅.

Last edited:

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ale jak się puści to on zwalnia znów do poprzedniej prędkości. Najważniejsze, czy też tak macie?
Bo on nie trzyma sie tej na ekranie tylko ma pod spodem taką swoja prędkość która zmienia sie płynnie. I moga byc 2 powody że różni sie znacznie od tej na ekranie. Albo szybko zmieniła sie ta na ekranie i ta druga jeszcze za nia nie nadążyła albo okolica powoduje ze prędkość została zredukowana ( zakret, skrzyżowanie ). U mnie np na zakręcie na którym jest ograniczenie 30 Tesla zwalnia na tempomacie do ~50 mimo ze ustawione jest 60 co akurat jest spoko bo te 50 to maksymalna prędkość przy której mozna komfortowo pokonac ten zakręt

chewbacca

Posiadacz elektryka
W 26.3.1 zabrali opcję wyłączenia dźwięku aktywowania/dezaktywowania TACC :-(.
Ale na plus, że w momencie włączonego kierunkowskazu z widocznym podglądem martwej strefy (ustawionej w lewym górnym rogu ekranu) w przypadku gdy otwieramy panel od klimy to ten podgląd przeskakuje wyżej i na środek ekranu. Wcześniej niestety przysłaniał on panel klimy a dodatkowo miał z-index większy niż panel od klimy przez co przysłoniony fragment panelu od klimy był nie klikalny... Strasznie mnie to irytowało gdy stojąc na światłach przy włączonym kierunkowskazie chciałem coś zmienić w ustawieniach klimy. Teraz to naprawili :cool:
View attachment IMG_6844.mov

W 26.3.1 zabrali opcję wyłączenia dźwięku aktywowania/dezaktywowania TACC :-(.
Ale na plus, że w momencie włączonego kierunkowskazu z widocznym podglądem martwej strefy (ustawionej w lewym górnym rogu ekranu) w przypadku gdy otwieramy panel od klimy to ten podgląd przeskakuje wyżej i na środek ekranu. Wcześniej niestety przysłaniał on panel klimy a dodatkowo miał z-index większy niż panel od klimy przez co przysłoniony fragment panelu od klimy był nie klikalny... Strasznie mnie to irytowało gdy stojąc na światłach przy włączonym kierunkowskazie chciałem coś zmienić w ustawieniach klimy. Teraz to naprawili :cool:
View attachment 19615
Ja mam podgląd ustawiony w lewym dolnym rogu i przy włączonym kierunkowskazie, nie pojawia się wtedy menu, gdy ktoś zaczyna do mnie dzwonić. Mam nadzieję, że tutaj też to zadziała, bo jest to irytujące.

piotrpo

Pionier e-mobilności
Miałem okazję przetestować dzisiaj YT Music. Plus - generalnie działa, aplikacja całkiem funkcjonalna. Minus - po przerwie w działaniu Internetu wymaga popchnięcia, np. zmiany utworu. Możliwe, że zabrakło mi cierpliwości, żeby czekać, aż samo się odnajdzie.