Dostawy III kwartał

xbeyond

Zadomawiam się
Od kogo by nie była, to w każdym kwartale na sam koniec jest sraczka żeby wydać auta. Był chyba tylko jeden kwartał bez tego od 2 lat, więc nie liczcie raczej na początek września, tylko nastawiajcie się na końcówkę ;)
A podobno elektryki przestały się sprzedawać, a jak widać na stanie pustki 😉 Fakt , że są elektryki i jest Tesla 😉

blazej

Pionier e-mobilności
No biała Tesla 3 HL powoli zaczyna w Poznaniu wyglądać jak biała Kia Ceed - od cholery ich jeździ. Ostatnio z okna w mieszkaniu widziałem zaparkowane na jednej ulicy trzy, a na prostopadłej do niej jeszcze Y. Wszystkie białe. Jestem ciekaw wyników sprzedaży do końca tego roku, bo mogą być naprawdę niezłe. Wada taka, że to na serio niebawem będzie strasznie powszechne auto.

Michal

Moderator
No biała Tesla 3 HL powoli zaczyna w Poznaniu wyglądać jak biała Kia Ceed - od cholery ich jeździ. Ostatnio z okna w mieszkaniu widziałem zaparkowane na jednej ulicy trzy, a na prostopadłej do niej jeszcze Y. Wszystkie białe. Jestem ciekaw wyników sprzedaży do końca tego roku, bo mogą być naprawdę niezłe. Wada taka, że to na serio niebawem będzie strasznie powszechne auto.
Bo Tesle lubią się grupować :) Ja, jak widzę jakąś w okolicy, to staję obok ;)

KrzysztofFly

Moderator
Bo Tesle lubią się grupować :) Ja, jak widzę jakąś w okolicy, to staję obok ;)
Ja też ;). A dodatkowo jak jadę na trasie i wszystkich wyprzedzam, to jak dojadę do jakiejś Tesli, to jadę za nią ;) i dalej nie wyprzedzam ;)

Wezu72

Zadomawiam się
Witam
Zamówiłem tm3 rwd biała z białym wnętrzem 24 lipca przy zamówieniu mialem termin 20 sierpnia na fakturze z płatnością termin wydania do 31.08 tak samo na umowie leasingu. Mam pytanie: tylko te z portu w Słowacji ida do polski? Czy te z Belgii też? Bo plyna az 3 do Belgii

inter

Pionier e-mobilności
Witam
Zamówiłem tm3 rwd biała z białym wnętrzem 24 lipca przy zamówieniu mialem termin 20 sierpnia na fakturze z płatnością termin wydania do 31.08 tak samo na umowie leasingu. Mam pytanie: tylko te z portu w Słowacji ida do polski? Czy te z Belgii też? Bo plyna az 3 do Belgii
Tylko ze Słoweni.
Wyjątek był z Performarce.

Michal

Moderator
To w porcie będzie dopiero 30.08 czyli trzeba nastawić się na odbiór w październiku :
Nie w październiku, tylko na koniec września, odbiory muszą być w tym kwartale.