inter
Pionier e-mobilności
Będzie więcej wiadomo jak statek dopłynie i firmy przewozowe zaczna ładować samochody do transportu. Teraz to wróżenie z fusów.To informacja z Tesli. Zadzwoniłem do nich i podałem numer zamówienia.
Będzie więcej wiadomo jak statek dopłynie i firmy przewozowe zaczna ładować samochody do transportu. Teraz to wróżenie z fusów.To informacja z Tesli. Zadzwoniłem do nich i podałem numer zamówienia.
Ja mam identyczne informacje od mojego leasingodawcy.Wiadomość z Arvala, moja TM3 HL zamówiona w połowie lipca ma być na początku września.
MówiłemZamówienie z końcówki czerwca, dziś dzwonili potwierdzić odbiór pod koniec września.
To informacjami od Tesli, leasingodawcy czy od Muska 😉Zamówienie z końcówki czerwca, dziś dzwonili potwierdzić odbiór pod koniec września.
Od kogo by nie była, to w każdym kwartale na sam koniec jest sraczka żeby wydać auta. Był chyba tylko jeden kwartał bez tego od 2 lat, więc nie liczcie raczej na początek września, tylko nastawiajcie się na końcówkęTo informacjami od Tesli, leasingodawcy czy od Muska 😉
Bezpośrednio od Tesli, odpowiadając na następne pytanie, Tesla PL.To informacjami od Tesli, leasingodawcy czy od Muska 😉