STMS
Pionier e-mobilności
Nie mam czasu na takie zabawyNie myslales, zeby to gdzies zglosic?
Bo wszedlem na ich strone i sie "zagotowalem"!!!
Nie mam czasu na takie zabawyNie myslales, zeby to gdzies zglosic?
Bo wszedlem na ich strone i sie "zagotowalem"!!!
Ja mam od lipca taniej niż w czerwcu, a Ty?58 < 39.
Mialbys swietlana przyszlosc, jako paskowy w TVP.
Mądrować to się potrafisz, a na proste pytanie nie odpowiadasz.Ja mam od lipca taniej niż w czerwcu, a Ty?
Sam sobie odpowiedziales. ? 😁Mądrować to się potrafisz, a na proste pytanie nie odpowiadasz.
jest taniej bo prąd pow. limitu był znacznie droższy i ze wszystkimi kosztami w G11 [czyli odpowiednik G12R w szczycie] wychodziło 1,31 zł brutto a teraz wyjdzie 1,07Niejaki Kris TMY powie, ze jest taniej 🤣🤣🤣, a ja zapytam, skad sa te stawki, bo na stronie Energa sa lekko inne:
G12r - 0,5000 (0,6212)* 0,3796 (0,4731)*
Dobrze wiesz do kogo to byłoSam sobie odpowiedziales. ? 😁
No nie wiem, na cytacie odpowiadales sobieDobrze wiesz do kogo to było
Ja mam od lipca taniej niż w czerwcu, a Ty?58 < 39.
Mialbys swietlana przyszlosc, jako paskowy w TVP.
A ja od lipca mam w taryfie G12 w PGE jednakową stawkę 0,62 zł Brutto w dzień i w nocy (a do czerwca było odpowiednio: 0,58 i 0,37 zł).Niejaki Kris TMY powie, ze jest taniej 🤣🤣🤣, a ja zapytam, skad sa te stawki, bo na stronie Energa sa lekko inne:
G12r - 0,5000 (0,6212)* 0,3796 (0,4731)*
A przesyl ?A ja od lipca mam w taryfie G12 w PGE jednakową stawkę 0,62 zł Brutto w dzień i w nocy (a do czerwca było odpowiednio: 0,58 i 0,37 zł).
Po kilku latach optymalizacji zużycia i uczenia się dobrych praktyk, to jak dostać od firmy po gębie ale w białych rękawiczkach![]()