TESLA AKTUALIZACJE

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja czekam jak okrzepnie 5G ( mam stare 2-3letnie routery itp) . Do tego czekam jak plus ogarnie esim na smartwatch. Kupiłem fajny nowy LTE TicWatch 3 pro. Steruje Teslą aż miło, Nfc itp dzwonienie itd. Z esimem nie musial bym mieć smartfona.
Niestety Orange preferuje swoje Samsungi iPhony a nie wspiera tych co im nie płacą. Plus w ogóle jeszcze na zegarki nie ma.
Czyli kompleksowo załatwić temat.
U mnie z racji że dom z 96r to kazde pomieszcenie jest pod skrętką, bo tak kiedyś się robilo sieć telefoniczną. Komórka byla wielkosci walizeczki. Teść jak Dyr Banku NBP miał giwerę i taki telefon. Ale zasięgu trzeba a bylo poszukać

Bronek

Pionier e-mobilności
Dostalem kilka dni temu aktualizację aplikacji i co mnie cieszy, bo wcześniej( być moze nie zauważyłem) , na suwaku ładowania mam jednocześnie ustawiony poziom w % i kilometry, do jakich ten proces potrwa. Wcześniej bylo albo rybka albo pipka, w zależności od tego co ustawiliśmy w aucie (% czy km) .

newbe

Posiadacz elektryka
Dostalem kilka dni temu aktualizację aplikacji i co mnie cieszy, bo wcześniej( być moze nie zauważyłem) , na suwaku ładowania mam jednocześnie ustawiony poziom w % i kilometry, do jakich ten proces potrwa. Wcześniej bylo albo rybka albo pipka, w zależności od tego co ustawiliśmy w aucie (% czy km) .
Potwierdzam, mam obie wartości podane w aplikacji. 100% 527 km.

danielm

Pionier e-mobilności
wraz z aktualizacją auta do 2020.36 w apce pojawi się jeszcze możliwość ustawiania amperów przy ładowaniu.

newbe

Posiadacz elektryka
Jaka wersja/bateria i przebieg?
Screenshot_20211013-154829_Tesla.jpg

Bateria zimna - pokazuje mniej, stała na parkingu póki pracowałem.
LG listopad 2020, odbiór 28 grudnia 20. Nalatane 24 tys.km.