TESLA AKTUALIZACJE

kaziwich

Posiadacz elektryka
No to będą zawody. Już mi żona nie kazała się logować jako Monika . Nie doczytałem czy to zalezy od profilu? Czy calego auta?
To jest jak z posiadaniem smartwatcha z funkcjami rejestracji aktywnosci itp. Wymusza zachowania i "walke" o ruch, sen i sex... .
U psychopatów będzie to wywoływało reakcję "na przekór" ;-) U tych co wolność postrzegają jako łamanie zasad społecznych, może być podobnie.
Na Teslascoupe nikt jeszcze nie dostał tej aktualizacji, jestem oczko niżej od najwyższej jaką ludzie tam mają, czyli 2021.32.22
Od calego auta. Inaczej musiala by byc mozliwosc wlaczania/wylaczania fsd beta per profil. Poza tym mozna by bylo oszukiwac jezdzac spokojnie na jednym profilu, a na drugim jak wariat.
Tak czy inaczej nas europejczykow to nie dotyczy.

krzyss

Pionier e-mobilności
Wpadla aktualizacja z opisem ktory miala juz znacznie wczesniejsza aktualizacja. Naprawili szarpanie przy jezdzie na autopilocie w korku. A napisali ze poprawili dzwiek :)

Attachments

• 825A3A69-BB62-4673-8493-8CD17062E4E0.jpeg
    825A3A69-BB62-4673-8493-8CD17062E4E0.jpeg
    3,3 MB · Liczba wyświetleń: 65

kaziwich

Posiadacz elektryka
Wpadla aktualizacja z opisem ktory miala juz znacznie wczesniejsza aktualizacja. Naprawili szarpanie przy jezdzie na autopilocie w korku. A napisali ze poprawili dzwiek :)
Tak wyglada ostatnio polowa aktualizacji - opis kopiowany z wczesniejszych. Oczywiscie sa w niej bugfix-y i pewnie nowy kod do przetestowania na flocie. W kolejnej bedzie bugfix do tego kodu, a jeszcze w nastepnej oficjalnie wylistowany feature :)

cooler

Pionier e-mobilności
Tak jak od razu po upgrade aplikacji do 4.0.2 przestało mi działać phone as a key, to teraz muszę pochwalić:
od czasu jak zaczęło działać następnego dnia po update to działa do dziś jak szalone i do tej chwili mam 100% skuteczność otwierania.
Jestem pod wrażaniem!
Android 9 na Moto G6

Michal

Moderator
Tak jak od razu po upgrade aplikacji do 4.0.2 przestało mi działać phone as a key, to teraz muszę pochwalić:
od czasu jak zaczęło działać następnego dnia po update to działa do dziś jak szalone i do tej chwili mam 100% skuteczność otwierania.
Jestem pod wrażaniem!
Android 9 na Moto G6
Ja miałem problem jednego dnia jeden raz ;)

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Jak Wy to robicie, nawet mi się nie zająknie że jest coś nowego: 2021.24.5 i nic więcej :(
W przeciągu miesiąca od zakupu: 2021.4.12; 2021.12.25; 2021.24; 2021.32; 2021.32.10 i obecnie 2021.32.21
Dostałem od Elona ankietę satysfakcji po zakupie i napisałem, że lepszego auta nigdy nie miałem i chciałbym otrzymywać aktualizacje jak tylko zostaną wydane. Jak widać moja prośba została spełniona.

Last edited:

cooler

Pionier e-mobilności
chciałbym otrzymywać aktualizacje jak tylko zostaną wydane.
Mam szybkie pytanie czy masz samochód gdzieś w zasięgu WiFi czy te aktualizacje sciąga przez swój eSIM?