TESLA AKTUALIZACJE

Michal

Moderator
Oj jak ja bym chciał mieć tak szybko aktualizacje jak Ty :(
W kolejnej małej (2021.32.32) będzie już wyliczanie oceny stylu jazdy, a ono ma prowadzić do przycisku pozwalającego na beta FSD:
Ps. Jeśli nie che Ci się otworzyć (dostajesz 404), to dlatego, że prubuje Cię przekierować na wersję PL, która nie istnieje. Skopiuj link i otwórz w oknie prywatnym.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
No to będą zawody. Już mi żona nie kazała się logować jako Monika . Nie doczytałem czy to zalezy od profilu? Czy calego auta?
To jest jak z posiadaniem smartwatcha z funkcjami rejestracji aktywnosci itp. Wymusza zachowania i "walke" o ruch, sen i sex... .
U psychopatów będzie to wywoływało reakcję "na przekór" ;-) U tych co wolność postrzegają jako łamanie zasad społecznych, może być podobnie.
Na Teslascoupe nikt jeszcze nie dostał tej aktualizacji, jestem oczko niżej od najwyższej jaką ludzie tam mają, czyli 2021.32.22

Last edited:

slaveq

Pionier e-mobilności
Wyszła nowa wersja aplikacji na IOS
Zrzut ekranu 2021-09-25 o 12.08.10.png

Ja mam jeszcze wersje 2021.32.10 ale np pojawiło mi się jednocześnie procentowe ładowanie i w km. Widać że aplikacja dostała skrzydeł po odświeżeniu i dodają nowe funkcjonalności.

cooler

Pionier e-mobilności
Dzien po dniu, ledwo jedna wlazła 2021.32.20.1juz następna 2021.32.21 tradycyjnie pewnie poprawki poprawek
Jak Wy to robicie, nawet mi się nie zająknie że jest coś nowego: 2021.24.5 i nic więcej :(

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie obrażam się na lakier, klamki, hałas, nie marudzę jak baba w ciąży. Chwalę Pana..... Muska i podnoszę deskę do sikania .
Proste. A po prawdzie wszyscy dostaną co trzeba. Teraz te aktualizacje nie warte zachodu, nic nie wnoszą istotnego. Tez czekalem kiedyś prawie 40 dni.
Średnia u mnie obliczona z 40stu aktualizacji to 11 dni oczekiwania

Michal

Moderator
Nie obrażam się na lakier, klamki, hałas, nie marudzę jak baba w ciąży. Chwalę Pana..... Muska i podnoszę deskę do sikania .
Proste. A po prawdzie wszyscy dostaną co trzeba. Teraz te aktualizacje nie warte zachodu, nic nie wnoszą istotnego. Tez czekalem kiedyś prawie 40 dni.
Ja to nawet sikam na siedząco i co... Nie dostaje tak szybko aktualizacji :/