2024.26

r00tku

Posiadacz elektryka
I jak? Zmiany na plus dla posiadaczy taryf wielostrefowych?
Tak. Ja na G12 ustawiłem sobie ładowanie 13:00-15:00 oraz drugi - koniec ładowania o 6:00. Nie ustawiłem czasu startu w tym drugim, żeby ładowanie zakończyło mi się jak najpóźniej. Jest tylko jeden problem - codziennie dostaję teraz powiadomienie "Charge schedule will not reach charge limit". Zakładam, że to błąd i go poprawią. Samochód ładuje się normalnie do 6 rano i dobija w środku dnia.

No i w każdej lokalizacji można osobny grafik ustawić.

Bronek

Pionier e-mobilności

piotrazz

Posiadacz elektryka

Bronek

Pionier e-mobilności

krzyss

Pionier e-mobilności
Mnie zastanawia czy rzeczywiście są kłopoty z GPS , czy u mnie coś nawala?
Czesto nie moge korzystać nawet z homelinka a i nawigacja jedzie po polach
A co Ruskie na to ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Wiem , zdaje sobie sprawę , samoloty wojskowe też latają częściej .itp .Ale to i tak nic w porównaniu z tym co było w czasach komuny . Bagicz to lotnisko pod Kolobrzegiem z pasem poniemieckim akurat na miasto .Baza ruskich. W tamtych czasach potrafiły latać jak teraz psazerskie np Dusseldorfie - co minutę .
Ale jeśli wojna z 1000km ma wpływ na obecne systemy , to ciekawe czy Tesla nie przejdzie kiedyś na Starlinki

inter

Pionier e-mobilności
Wiem , zdaje sobie sprawę , samoloty wojskowe też latają częściej .itp .Ale to i tak nic w porównaniu z tym co było w czasach komuny . Bagicz to lotnisko pod Kolobrzegiem z pasem poniemieckim akurat na miasto .Baza ruskich. W tamtych czasach potrafiły latać jak teraz psazerskie np Dusseldorfie - co minutę .
Ale jeśli wojna z 1000km ma wpływ na obecne systemy , to ciekawe czy Tesla nie przejdzie kiedyś na Starlinki
To też dziwne, bo tesla rozpoznaje 3 systemy GPS. W menu serwisowym mozna zobaczyc, ile widzi satelit.

Bronek

Pionier e-mobilności
Muszę sprawdzić , bo np wczoraj ruszając "byłem na inne ulicy niż w domu" potem w Kolobrzegu też itd . Są odcinki poza miastem gdzie pojawia sie komunikat o niskiej sprawność gps ..
Homelink w takim przypadku nie wyświetla tej swojej małej ikonki . I nie dziala. Musse go "wyciągac" z menu a i tak działa opieszale .
Niebo czyste

Najnowsze dyskusje