2024.32

inter

Pionier e-mobilności
Aktualnie brak info o zmianach.

inter

Pionier e-mobilności

chewbacca

Posiadacz elektryka
Aż pojawią się dane i pracownicy Tesli pochwalą się zmianami.
no to wtedy by się go (wątek) utworzyło... Czepiam się ale równie dobrze można już pootwierać wątki 2024.40, 2024.48, 2024.56.... Tylko po co skoro będą pustę. Trochę to bałagan robi. Otwieranie wątku który nic nie wnosi. Chodzi o zasadę "pierwszy!"?

inter

Pionier e-mobilności
no to wtedy by się go (wątek) utworzyło... Czepiam się ale równie dobrze można już pootwierać wątki 2024.40, 2024.48, 2024.56.... Tylko po co skoro będą pustę. Trochę to bałagan robi. Otwieranie wątku który nic nie wnosi. Chodzi o zasadę "pierwszy!"?
Tylko co wnosi twoja dyskusja?
Jak zakładałem nie wiedziałem, że nikt nie zgłosi poprawek.
Dzięki Tobie juz watek nie jest pusty ;)

poochaty

Posiadacz elektryka
Myślę, że zdecydowanie chodzi o "byłem pierwszy"
Jak zakładałem nie wiedziałem, że nikt nie zgłosi poprawek.
Wytłumacz o co Ci chodzi. Zakładasz wątek na temat nieistniejącej aktualizacji, bo nie wiedziałeś, że nikt nie zgłosi poprawek?? Nie przeklinam dużo, ale WTF?????

inter

Pionier e-mobilności
Myślę, że zdecydowanie chodzi o "byłem pierwszy"

Wytłumacz o co Ci chodzi. Zakładasz wątek na temat nieistniejącej aktualizacji, bo nie wiedziałeś, że nikt nie zgłosi poprawek?? Nie przeklinam dużo, ale WTF?????
To ładnie wątek się rozwija ;)
Czekam na następnych co maja coś do powiedzenia, na temat tej aktualizacji.

inter

Pionier e-mobilności