Sorki ale w takim razie... po co ten wątek?Aktualnie brak info o zmianach.
Aż pojawią się dane i pracownicy Tesli pochwalą się zmianami.Sorki ale w takim razie... po co ten wątek?![]()
no to wtedy by się go (wątek) utworzyło... Czepiam się ale równie dobrze można już pootwierać wątki 2024.40, 2024.48, 2024.56.... Tylko po co skoro będą pustę. Trochę to bałagan robi. Otwieranie wątku który nic nie wnosi. Chodzi o zasadę "pierwszy!"?Aż pojawią się dane i pracownicy Tesli pochwalą się zmianami.
Tylko co wnosi twoja dyskusja?no to wtedy by się go (wątek) utworzyło... Czepiam się ale równie dobrze można już pootwierać wątki 2024.40, 2024.48, 2024.56.... Tylko po co skoro będą pustę. Trochę to bałagan robi. Otwieranie wątku który nic nie wnosi. Chodzi o zasadę "pierwszy!"?
Myślę, że zdecydowanie chodzi o "byłem pierwszy"no to wtedy by się go (wątek) utworzyło... Czepiam się ale równie dobrze można już pootwierać wątki 2024.40, 2024.48, 2024.56.... Tylko po co skoro będą pustę. Trochę to bałagan robi. Otwieranie wątku który nic nie wnosi. Chodzi o zasadę "pierwszy!"?
Wytłumacz o co Ci chodzi. Zakładasz wątek na temat nieistniejącej aktualizacji, bo nie wiedziałeś, że nikt nie zgłosi poprawek?? Nie przeklinam dużo, ale WTF?????Jak zakładałem nie wiedziałem, że nikt nie zgłosi poprawek.
To ładnie wątek się rozwijaMyślę, że zdecydowanie chodzi o "byłem pierwszy"
Wytłumacz o co Ci chodzi. Zakładasz wątek na temat nieistniejącej aktualizacji, bo nie wiedziałeś, że nikt nie zgłosi poprawek?? Nie przeklinam dużo, ale WTF?????
Gdzie się wersja pojawiła?Ja chyba rozumiem intencję. Taką trochę tradycją stało się, że gdy tylko pojawi się nowa wersja to pojawia się też i wątek. Wersja się pojawiła, tylko że nikt się jeszcze nie wypaplał co nowego.
Narazie pracownicy.Gdzie się wersja pojawiła?