Dostawy III kwartał

blazej

Pionier e-mobilności
Dzisiejsze info z Arvala : zamówione Tesle mają być dostępne do odbioru pod koniec września lub na początku października.
Wepchną Ci tę Teslę lawetą do gardła, a jak się będziesz stawiał, to przed końcem kwartału sprzedadzą komuś innemu i będziesz czekał kolejne 2 miesiące :)

A tak serio to ja kupiłem auto w czerwcu, miał być odbiór do końca kwartału, wojna z Teslą, odpięli VIN od zamówienia, ale... na auto czekałem ostatecznie tylko kolejne 3 tygodnie. Przy czym miałem o tyle łatwo, że brałem białą LR na 18 z czarnym wnętrzem, więc pewnie najłatwiej trafić takiego gotowca.

blazej

Pionier e-mobilności
Żartowałem sobie po prostu, choć stawianie ultimatum - "odbierasz na lawecie niezarejestrowane auto, albo odpinamy VIN i w nowym kwartale zobaczymy, co tam będzie dostępne” u mnie zafunkcjonowało dokładnie tak, jak powinno zafunkcjonować ultimatum. Tzn. nie odebrałem lawetą i VIN mi odpięli.

xbeyond

Zadomawiam się
Żartowałem sobie po prostu, choć stawianie ultimatum - "odbierasz na lawecie niezarejestrowane auto, albo odpinamy VIN i w nowym kwartale zobaczymy, co tam będzie dostępne” u mnie zafunkcjonowało dokładnie tak, jak powinno zafunkcjonować ultimatum. Tzn. nie odebrałem lawetą i VIN mi odpięli.
Jakie ultimatum? Ja tylko zacytowałem maila od Arvala z dnia dzisiejszego 😉