W tesli liczy się tylko koniec kwartałuMoże być tylko poczekają aż odbierzemy swoje auta a promocje zrobią od października na te które zostaną na stocku 😉
W tesli liczy się tylko koniec kwartałuMoże być tylko poczekają aż odbierzemy swoje auta a promocje zrobią od października na te które zostaną na stocku 😉
Dzisiejsze info z Arvala : zamówione Tesle mają być dostępne do odbioru pod koniec września lub na początku października.W tesli liczy się tylko koniec kwartału
Info z leasingu jest tyle warte co p. Basi z ytDzisiejsze info z Arvala : zamówione Tesle mają być dostępne do odbioru pod koniec września lub na początku października.
Wepchną Ci tę Teslę lawetą do gardła, a jak się będziesz stawiał, to przed końcem kwartału sprzedadzą komuś innemu i będziesz czekał kolejne 2 miesiąceDzisiejsze info z Arvala : zamówione Tesle mają być dostępne do odbioru pod koniec września lub na początku października.
Bądź spokojny będziesz mial max za m-cDzisiejsze info z Arvala : zamówione Tesle mają być dostępne do odbioru pod koniec września lub na początku października.
???Wepchną Ci tę Teslę lawetą do gardła, a jak się będziesz stawiał, to przed końcem kwartału sprzedadzą komuś innemu i będziesz czekał kolejne 2 miesiące![]()
Jakie ultimatum? Ja tylko zacytowałem maila od Arvala z dnia dzisiejszego 😉Żartowałem sobie po prostu, choć stawianie ultimatum - "odbierasz na lawecie niezarejestrowane auto, albo odpinamy VIN i w nowym kwartale zobaczymy, co tam będzie dostępne” u mnie zafunkcjonowało dokładnie tak, jak powinno zafunkcjonować ultimatum. Tzn. nie odebrałem lawetą i VIN mi odpięli.