Zresetuj aplikacjęU mnie nadal sierpień-wrzesień
Zresetuj aplikacjęU mnie nadal sierpień-wrzesień
To samo, ale pewnie dlatego , że zamówienie poszło od leasingodawcy ?Zresetuj aplikację
Też mam w leasing? Mam info o odbiorze teraz. Co zamówiłeś?To samo, ale pewnie dlatego , że zamówienie poszło od leasingodawcy ?
Białą 3 LR z białym wnętrzem .Też mam w leasing? Mam info o odbiorze teraz. Co zamówiłeś?
A kiedy zamawiałeś? Może statek już wypłynął i będziesz miał w kolejnej dostawieBiałą 3 LR z białym wnętrzem .
W połowie lipca. Człowiek z Tesli jak sprawdzał po numerze zamówienia, powiedział , że auto płynie pierwszym statkiem. Cokolwiek to znaczy 😉A kiedy zamawiałeś? Może statek już wypłynął i będziesz miał w kolejnej dostawie
Eee to mi powiedzieli, że w połowie sierpnia będzie moja trójka 😅W połowie lipca. Człowiek z Tesli jak sprawdzał po numerze zamówienia, powiedział , że auto płynie pierwszym statkiem. Cokolwiek to znaczy 😉
A mnie w leasingu mówili w połowie lipca że całość ogarniemy w 3 tygodnie z odbiorem😉 Tylko jakoś po podpisaniu umowy wszystko zaczęło się przesuwać 😉Eee to mi powiedzieli, że w połowie sierpnia będzie moja trójka 😅