2024.32

krzyss

Pionier e-mobilności
Jak dla mnie to przemieszanie wszelakich ikon jest bardzo na plus. Nie ma nudy. Oby jak najwięcej nazamieniali w 2024.32.
Ale tu nie chodzi tylko o przenoszenie… ja czesto grzebie w klimie, i teraz zeby wylaczyc auto i przelaczyc na nogi musze kliknac trzy czy cztery razy, czyli oderwac wzrok na dluzej… wczesniej moglem nacisnac na nogi i cyk auto klima wylaczona. Wentylator zwiekszyc czy zmniejszyc tez jest trudniej.

inter

Pionier e-mobilności
Zaczęli udostępniać 2024.32.3.

inter

Pionier e-mobilności
Nic ciekawego. U mnie wpadło dzisiaj rano.
To chyba ciekawe?
Roboty budowlane na Twojej trasie.
Nawigacja pokazuje teraz odpowiednie strefy robót budowlanych wzdłuż Twojej trasy. Aby zobaczyć te informacje, musisz mieć włączoną Nawigację > Trasowanie online. Wymaga łączności Premium.

Przewidywanie tekstu dla wyszukiwań w nawigacji
Dzięki tej aktualizacji Twój pojazd teraz sugeruje terminy wyszukiwania oprócz lokalizacji podczas wprowadzania tekstu na pasku wyszukiwania nawigacji, umożliwiając szybsze wyszukiwanie interesujących Cię lokalizacji.

Ratt

Posiadacz elektryka
To chyba ciekawe?

Dzięki tej aktualizacji Twój pojazd teraz sugeruje terminy wyszukiwania oprócz lokalizacji podczas wprowadzania tekstu na pasku wyszukiwania nawigacji, umożliwiając szybsze wyszukiwanie interesujących Cię lokalizacji.
Nie wprowadzam tekstu do wyszukiwarki. Mówię prowadź do: .... :)
A jak chce zobaczyć o czymś informację to albo klikam w to palcem jak jest w zasięgu mapy albo mówię szukaj w google .... :)
Trasowanie to dla mnie gadżet (mam premium)

kaziwich

Posiadacz elektryka
To chyba ciekawe?
Roboty budowlane na Twojej trasie.
Nawigacja pokazuje teraz odpowiednie strefy robót budowlanych wzdłuż Twojej trasy. Aby zobaczyć te informacje, musisz mieć włączoną Nawigację > Trasowanie online. Wymaga łączności Premium.

Wg. mnie strasznie wieje nudą.
Co daje informacja ze za X km są roboty? Bede wiedzial, ze mam zwolnic z 200km/h zeby sie nie wchrzanic w barierki ;)
Macanie mapy z ryzykiem ze dostane za chwile bana z AP, bo zbyt dlugo gapie sie na ekran tez slabe.

Czekamy na ASS !