2024.32

Bronek

Pionier e-mobilności
Zaczęli udostępniać 2024.32.3.
Też mam.
Dla mnie by było to fajne mając iPhone a nie androida. Wprowadzili otwieranie frunka przy podejściu . Mam frunk zelektryfikowany i to jest nasz podstawowy bagażnik Czyli to co jest teraz w s3xy buttons z trunkiem . Zaraz pewnie się pojawi i tam aktualizacja ?
To co robią w s3xy z frunkiem i trunkiem póki co nie działa w X i S , bo ma to właśnie dać Enhance z swoim commanderem , dla 3 i Y. Więc założyli pewnie, iż nie ma, to po co dawać eSce i Xsowi?

Niestety iPhone po wielu próbach korzystania z niego , mnie nie interesuje. Czekam na androidową wersję tych funkcji

1000000294.png

Last edited:

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Już się instaluje dla SR+ 8/2021, ale brakuje na liście zmian "Roboty budowlane na Twojej trasie" (mam łączność Premium):

Funkcja Tesla Construction on Your Route w aktualizacji 2024.32.3

1000002846.jpg

Last edited:

TomRS

Pionier e-mobilności
Z tą grafiką tylnych siedzeń w panelu klimatyzacji to doskonała niekonsekwencja ale pewnie inny zespół był od przedniej grafiki a inny od tylnej. A skakanie w każdej nowej aktualizacji z przyciskami z lewej strony na prawo lub odwrotnie, przypomina comiesięczne przemeblowanie mojego sklepu osiedlowego w którym średnio raz na miesiąc czuję się jak w nowym sklepie szukając półki z cukrem i drożdżami.
Pamiętaj, nie więcej niż 3 kilo cukru w jednym sklepie … 🤪😂😆😜

inter

Pionier e-mobilności
Last edited:

poochaty

Posiadacz elektryka
Wątek zdechł, bo mało fajerwerków w tym update.
Tymczasem czytam dziś na szwedzkim forum (podobne wypowiedzi na niemieckich forach), że ludzie zauważyli znacznie rzadsze upomienia o trzymanie kierownicy w czasie jazdy na AP. Chodzi jak mówię o upomienia związane z kierownicą, a nie ze skupieniem na drodze. Macie podobne odczucia? Ja dziś jadę w małą trasę to sam potestuję co i jak.

poochaty

Posiadacz elektryka
Za to przysłaoniłem kamerkę na trasach bo muzyki nie mozna wybrać itp
Ludzie piszą o nie sekundach, ale minutach bez trzymania kierownicy, bez ciężarków itd. Co ciekawe warunkiem jest właśnie odsłonięta kamera. Z zasłoniętą było to max 15-20 sek w zależności od pory dnia, widoczności itd. Może być coś na rzeczy.