2024.32

GrzesiekG

Posiadacz elektryka
Nie wiem jak u Was, ale u mnie od kilku aktualizacji nie widziałem ani razu niebieskiego przypomnienia o konieczności ruszenia kierownicą - opcje są dwie: albo nauczyłem się trzymać kierownicę, jak chce algorytm, albo coś się zmieniło w oprogramowaniu.

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
No jakby nie widziala kierowcy, to po co by byla montowana ?
Jakiego ustawienia? Kamera nie jest ruchoma, zafixowana na stale w jednej pozycji.
Chodzi o ustawienie kierownicy.
Edit: pokazuje jak mało widać kierownicy, z kamery wewnętrznej.

Attachments

• Screenshot_2024-10-02-11-03-26-71_dea0ed4dc7fea9051b966dd91d80d9ae.jpg
    Screenshot_2024-10-02-11-03-26-71_dea0ed4dc7fea9051b966dd91d80d9ae.jpg
    95,6 KB · Liczba wyświetleń: 20
Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
15 s do pierwszego ostrzeżenia po puszczeniu kierownicy lub odwróceniu wzorku od drogi.
Praktycznie na dzień dzisiejszy wer.2024.32.6
Zasłonięcie kamerki wew i ciezarek w dalszym ciągu działają, czyli można zająć sie lekturą
Kamerka gdy jest aktywna nie zasłonięta i ciężarek - AP reaguje tylko na odwrócenie głowy ale czy wzroku - tego nie stwierdziłem ?
Ręce na kolanach czy gdziekolwiek gdy siedzimy prosto nie powodują reakcji przy 450g po lewej lub prawej stronie kierwonicy
Jak chce coś wybrać nonz muzyki na trasie, to zasłaniam kamerkę, bo była zbyt upierdliwa . Normalnie mam ją odsłoniętą , niech się bidulaTesla napatrzy i nauczy czegoś.

JM&JM

Posiadacz elektryka
Dawno nie pojawiły się utyskiwania na działanie automatycznych wycieraczek w Tesli. Sam muszę stwierdzić, że po ostatnich aktualizacjach wycieraczki działają praktycznie tak jak powinny. Już dawno nie widziałem aby przeleciały na sucho i dawno też nie musiałem "klikać" aby je pogonić. Czyżby udało się to ogarnąć? Jak Wasze wrażenia?

chewbacca

Posiadacz elektryka
Dawno nie pojawiły się utyskiwania na działanie automatycznych wycieraczek w Tesli. Sam muszę stwierdzić, że po ostatnich aktualizacjach wycieraczki działają praktycznie tak jak powinny. Już dawno nie widziałem aby przeleciały na sucho i dawno też nie musiałem "klikać" aby je pogonić. Czyżby udało się to ogarnąć? Jak Wasze wrażenia?
Ja niestety nie mogę podzielić Twojej pozytywnej opinii. Działają może trochę lepiej niż jak odbierałem auto prawie 3 lata temu ale wciąż daleko im do ideału.