2024.32

TomRS

Pionier e-mobilności
Dawno nie pojawiły się utyskiwania na działanie automatycznych wycieraczek w Tesli. Sam muszę stwierdzić, że po ostatnich aktualizacjach wycieraczki działają praktycznie tak jak powinny. Już dawno nie widziałem aby przeleciały na sucho i dawno też nie musiałem "klikać" aby je pogonić. Czyżby udało się to ogarnąć? Jak Wasze wrażenia?
U mnie też zdarzają się im cały czas częste wpadki - dziś rano kilka razy na suchym bez sensu się odpaliły, na mokrym też często trzeba ingerować, żeby się ruszyły. Nie jest tragicznie ale do ideału sporo jeszcze brakuje.

Pepek

Posiadacz elektryka
U mnie na sucho odpalają się tylko, gdy wjadę prosto pod ostre słońce - wtedy muszę je wyłączać całkiem. Na mokrym działają już ostatnio dość dobrze.

Slaww

Fachowiec
A czy ktoś na forum testował chip z aliexpress do symulowania obecności rąk na kierownicy?

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie bąble nie niwelują komunikatu i mam taki chip - leży gdzieś.
A będzie działał jak gałka lewa lub prawa zastępuje ruch kierownicą .
Tak było w Teslach , że wystarczylo głośność ruszyć i AP się uspokajał . Sprawdź.
Jak tak będzie mogę Ci przesłać dla przetestowania via InPost.
A potem opchnąć za np 2/3 ..ceny jaką masz zapłacić na Ali . Nie ryzykujesz, bo jak będzie lipa, to kasy nie chcę a badziew wywalisz .

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności