2024.26

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Zrobiłeś przywrócenie ustawień fabrycznych. Do tego profil zapisany w chmurze i cholera wie kiedy i w jaki sposób leci z tego miejsca. Software masz taki jak wszyscy, więc została konfiguracja. Szczęście, że trafiło akurat na taki parametr, który można zmienić.
Dokładnie tak to wygląda, jakby przywróciło profil z okresu sobie tylko znanego …

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Dobra, Koryfeusze teslowi, to ze po przywróceniu do ustawień fabrycznych, po uruchomieniu mam na powitanie manual, to wiem i to se samo zniknie za parę dni, ale jak odzyskać logotypy/piktogramy stacji radiowych ?

One są gdzieś cache’owane i czy pobierane na bieżąco z jakiegoś źródła ?

U mnie pusto i nie ukrywam … że dłużej mi schodzi ze znalezieniem stacji 🤪

IMG_3131.jpeg

inter

Pionier e-mobilności
Dobra, Koryfeusze teslowi, to ze po przywróceniu do ustawień fabrycznych, po uruchomieniu mam na powitanie manual, to wiem i to se samo zniknie za parę dni, ale jak odzyskać logotypy/piktogramy stacji radiowych ?

One są gdzieś cache’owane i czy pobierane na bieżąco z jakiegoś źródła ?

U mnie pusto i nie ukrywam … że dłużej mi schodzi ze znalezieniem stacji 🤪

View attachment 20388
Są pobierane, na bieząco (potem cache). Uruchom stacje to zacznie pobierać.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
No właśnie srednio, zrobilem dziś ze 150km podczas których zmieniałem stację i … jak widać - ani analogi ani DAB 😉

Dam mu czas 😉

Przemmo

Posiadacz elektryka
OoO. Nie widziałam, że tak się da.

Sprawdze. U mnie dopiero dzisiaj zeszło.

Czy też macie wrażenie że jest mniejsza domyślna rekuperacja ? Dzisiaj musiałam normalnie hamować. Puszczenie pedału gazu nie powoduje już że spokojnie się zatrzyma przed światłami.

Zrobiłem 4k w 2 tygodnie, potem wpadła aktualizacja 2024.26.3.1 i od razu rekuperacja zdecydowanie słabsza. Potem jeszcze wpadła 2024.26.8 ale nic się nie zmieniło. Zmiana na minus moim zdaniem.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Jechałem w jedną stronę po drodze i mi nie pokazało(bardzo chciałem zobaczyć jak to wygląda w S/X) a w drugą strone na tym samym odcinku kilka dni później i pokazało, nie było żadnej zmiany oprogramownia pomiędzy.