To zużycie już też obejmuje odcinek który obejmował podróż promem? ;-)Sama jazda trwała sumarycznie 3 dni 12h i 36 minut (choć nie wiem czy to wartość prawidłowa, bo widzę, że TeslaFi zliczyła mi 2h przeprawy promowej z Dover do Dunkierki jako podróż 'na kołach'):
Zużycie w trakcie jazdy jak wyżej uważam za bardzo dobre,
Nie widzę, żebyś dostał w końcu odpowiedź na to pytanie, ale ktoś niedawno wrzucił film z powrotu ze Szkocji i jest komunikat o zamianie na reflektory do ruchu prawostronnego.@nabrU Czy w aktualnej wersji softu, światła przełączyły się na ruch prawostronny?
A był tu na forum taki jeden podróżnik też, ale freeganin i ostatecznie nie pojechał nigdzie.A propos dramatu kierowcy... Na ładowarce w Drobeta Turnu Severin (RO) spotkałem faceta z jakimś małym Renault (Twingo?), który miał tylko ładowanie AC.
Gość mówił, że z Norwegii we wtorek wyjechał. Była sobota ...
to tylko potwierdza, że nie ma wolności na tym świecieA był tu na forum taki jeden podróżnik też, ale freeganin i ostatecznie nie pojechał nigdzie.
Albo Zoe.A propos dramatu kierowcy... Na ładowarce w Drobeta Turnu Severin (RO) spotkałem faceta z jakimś małym Renault (Twingo?), który miał tylko ładowanie AC.
Gość mówił, że z Norwegii we wtorek wyjechał. Była sobota ...
A jak się sprawdza Buzz?Albo Zoe.
Twingo pojechałem kiedyś spod Białegostoku po Tatrach pochodzić - ponad 600 km. Zeszło mi 12 godzin do Kościeliska :-]
W Tatry dojeżdżam dużo szybciej niż Twingo! ;-)A jak się sprawdza Buzz?