Stacje ładowania Shella można odpalić kartą FreshMile. Więc tragedii, że nie dają karty Shella to chyba nie ma.
FreshMile - zeznają, że obsługują 450 tyś. ładowarek:
View attachment 20725
Electroverse - zeznają, że obsługują ponad 850 tyś. To kto ma większe 'pokrycie'?
View attachment 20726
jest jeszcze chip (mam taki podpiety do kluczyka) - a shell faktycznie dziala ze wszytskim co ma jakas wtyczke- apka i karta (moge ja dac zonie lub uzywac gdy nie ma netu) jednoczesnie
A widzieliscie ze stacji shella w PL nie mozna uruchomic apka ? Ciekawe czy karta niemiecka zadziala.
Założę kartę Shell na adres DE z PL danymi do faktury? Jak bezpiecznie założyć koto by nie zbanowali przy zakładaniu jakieś patenty czy normalnie zakładam bez spinania?Nie znam wiec nie wiem i nie dyskutuje.
To co jest dla mnie OK w Shell-u to:
- wystarczajace pokrycia (gdy stacji Tesli nie ma w poblizu, w Shell-u jest ich az za nadto)
- FVat dla firmy
- bezproblemowe podpiecie Revoluta
- polska apka
- apka i karta (moge ja dac zonie lub uzywac gdy nie ma netu) jednoczesnie
Jako ze mi to wystarzcy, poki dziala nie szukam dalej. Poza Polska laduje sie albo z Tesli albo z apki Shell. Nic wiecej nie musze miec przy sobie.
Założę kartę Shell na adres DE z PL danymi do faktury? Jak bezpiecznie założyć koto by nie zbanowali przy zakładaniu jakieś patenty czy normalnie zakładam bez spinania?