Temat forum o shell, nie ma co reklamowac referalu electroverse..FreshMile - zeznają, że obsługują 450 tyś. ładowarek:
View attachment 20725
Electroverse - zeznają, że obsługują ponad 850 tyś. To kto ma większe 'pokrycie'?
View attachment 20726
no to już nie działaGdzies na forum jest cała procedura.
1. O ile dobrze pamietam - generalnie zakladalem wpierw elektroniczna na adres PL ale Panstwo DEbo Polski nie bylo w polu wyboru. Po tym karta pojawila sie w apce. Zainspirował mnie Bronka Kołobrzeg w .... Niemczech.
Karte najlepiej Revolut bo jest sprawdzona, wielowalutowa i z Litwy a polskich chyba nie akceptuja.
2. Gdy mialem juz elektroniczna to wyslalem wniosek o fizyczna, ale adres dostawy byl w DE. Skorzystalem wiec z https://www.mailboxde.com/ i przyslali mi do Polski. W razie problemow z p-tem 1. mozesz sprobowac tez w ten sposob. Co do FV to chyba o ile pamietam wypisujesz dane firmy w apce i jak masz aktywny EU NIP to nie ma problemu. Platnosc idzie automatycznie z karty po zamknieciu m-ca, FV sa w apce. W razie braku srodkow na karcie pojawia sie problem bo trzeba im wtedy przelewac na konto (wysylaja wezwanie).
Temat forum o shell, nie ma co reklamowac referalu electroverse..
zamówiona - potestuje tą twoją kontrofertęOdniosłem się do tego stwierdzenia / postu:
View attachment 20740
Shell Recharge twierdzi na swojej stronie, że ma 'pokrycie' 700 tyś. ładowarek więc sporo mniej niż raportuje Electroverse i znacznie mniej niż ma FreshMile. I taki był zamysł mojego postu powyżej.
A referral Electroverse mam w stopce każdego mojego postu i 5 funtów na prawdę nie stanowi dla mnie niesamowitego zysku (karty Octopusa prawie nie używamy). Można za to na pewno powiedzieć, że robię kontr-reklamę Shell'owi z wiadomych względów.
zamówiona - potestuje tą twoją kontrofertę![]()
Odniosłem się do tego stwierdzenia / postu:
View attachment 20740
Shell Recharge twierdzi na swojej stronie, że ma 'pokrycie' 700 tyś. ładowarek więc sporo mniej niż raportuje Electroverse i choć więcej niż ma FreshMile. I taki był zamysł mojego postu powyżej.
A referral Electroverse mam w stopce każdego mojego postu i 5 funtów na prawdę nie stanowi dla mnie niesamowitego zysku (karty Octopusa prawie nie używamy). Można za to na pewno powiedzieć, że robię kontr-reklamę Shell'owi z wiadomych względów.
Da się dodać kartę do apki i działa w PL. Korzystam.Jak się uda proces przejść to kartę flotową, najpewniej, można dodać do apki Shell reCharge.